Pomôžte nájsť českú pesničku hranú na gitare o dievčati
Dobrý deň, už vyše týždňa sa neviem dopátrať k pesničke. Veľa neviem ale predsa skúsim a niekto ju pozná. Vyskočila mi na Spofity a od vtedy ju neviem nájsť. V histórií ju už nemám. Je to pesnička od českého speváka, ktorý hral na gitare a spieval dievčati. Tuším bolo to dievča ale s niekým iným? Mohla sa tam spomínať aj svadba ale niesom si istá. Bol to mladý chalan, nemal nejak veľa streamov. V pozadí bola asi iba gitara ak aj nejaký iný nástroj tak veľmi jemne. Nie je to žiadne známe meno českých spevákov. Prosím pomôžte 🙏🏻
@kristinapiesova hat gpt si mysli ze je to "archivny chlapec" 🤣 skus dat aspon nejake slova z textu alebo ci to bolo rychle pomale pop rock country...
@victoriab Joj no, keby si pamätám 🙈 Viem len že to malo chytľavú melódiu. Ale čo si ešte pamätám bolo, že som si ho vyhľadala na Instagrame a neukazoval tvár. Mal buď odseknutú hlavu, alebo zakrytú kapucňou. Chat GPT som skúšala aj ja, ten mi moc nepomohol.
@kristinapiesova možno myslíte: Slavíček - Až po uši 😊
@kristinapiesova tak ho musis mat v historii hladania na instagrame
@kristinapiesova možno myslíte: Slavíček - Až po uši 😊
@kika2061Ánooo, ďakujeeeem 😍
@kristinapiesova tak ho musis mat v historii hladania na instagrame
@victoriab Už mám odpoveď 😊 Skúšala som históriu IG, YouTube, Google, ale tým že to bolo už mesiac dozadu tak som nenašla, ale ďakujem.

@kristinapiesova hat gpt si mysli ze je to "archivny chlapec" 🤣 skus dat aspon nejake slova z textu alebo ci to bolo rychle pomale pop rock country...