icon

Poradíte mi manuálne SUV od známej značky?

31. máj 2025

Hľadám nejaké auto vyššieho typu (SUV) takej známejšej značky a aby bol hlavne manuál. Čo by ste mi poradili?

yelena159
31. máj 2025

Hyundai Tucson

mirola
1. jún 2025

nissan

katarinaba
Autor odpoveď zmazal
oli18
1. jún 2025

Musis sa rozhodnut sama podla svojej penazenky. Ja ti mozem poradit znacky, ktore sme mali a boli sme spokojni. Vzdy sme kupovali nove auta. 2x Hyundai, 2x Suzuki, 1x Kia, 1x Chefrot, v rodine mame Peguet 6008, Volswagen Tuareg, BMW, Skoda Kodiak, vsetko velka spokojnost, jedine s Oplom sme neboli spokojni kvoli vysokej spotrebe. Pochybujem, ze si vyberies podla nasich odporucani, pretoze vsetky znacky su dobre

hugigugin
1. jún 2025

Vyberaj si auto podľa tvojej dostupnosti servisnej siete. Mala som toyotu r4 a problem ju niekam do servisu dostať. Čakačky na mesiace. Vymenila som za Karoq, v práci mám Kodiak.

biba_18
1. jún 2025

honda cr-v

minenkaa
1. jún 2025

Veď už všetky značky majú SUV ,do akej sumy ,nové používané ,Porsche ,Ford ,Honda , maserati, Rolls-Royce,Audi ,BMW ,MG ma teraz lacné

minenkaa
1. jún 2025

Staci ti niečo ako q 3 alebo potrebujes niečo ako q7

procrastique
1. jún 2025

AK myslíš známejšie značky typu Audi, BMW a pod, tak tam je už manuálu v nových autách veeeeľmi malo, ako šafránu.

alkoholik
1. jún 2025
@hugigugin

Vyberaj si auto podľa tvojej dostupnosti servisnej siete. Mala som toyotu r4 a problem ju niekam do servisu dostať. Čakačky na mesiace. Vymenila som za Karoq, v práci mám Kodiak.

@hugigugin Toto pocujem prvy krat aby som si vybral auto podla servisu. Dnes tam je, zajtra skrachuje a ja predam auto potom? Fakt divne zmyslanie mate ohladom vyberu auta.