Poraďte aplikáciu na uloženie vernostných kárt do telefónu
Pouzivate prosim nejaku appku, do ktorej sa daju nahrat vernostne karty? Aby som ich nemusela stale tahat so sebou, resp. aby som ich nezabudla doma a mala ich stale pri sebe v mobile?
@ikonica ja Vyhodicky.
Este doplnim... Pre android
Stocard, nosim len telefon, karty nenosim, ved na to je ta appka, aby som tie karty mat nemusela :D nikdy som nemala problem
My s mužom používame všade len appky. Ale pozor, v niektorých OC sa musíš prihlásiť do ich WiFi (teda aspoň v BB, Európa a Terminal). Inak hlási error. Kým som na to došla!!!
Pozeraj si recenzie na tie aplikacie podla toho si vyberaj. A nie normalne sa mozes aj cez data v mobile prihlasit do tej aplikacie, nemusis byt len na wifi
@tasticka59 zvycajne citam hodnotenia, ale chcela som poprosit o priame hodnotenia tu, nech mozem mat aj dodatocne otazky
STOCARD , bez problémov, 🙂
@ikonica ja mám tiež stocard a funguje bez problémov. Ale sú karty, kde nestačí mať ich v appke, treba ich "líznuť" cez čítačku fyzicky pri pokladni - z mojich je to lindex, shell (aj keď tam sa už tuším niečo zmenilo a majú vlastnú appku) a nejde mi ani payback karta, tá má tiež samostatnú appku, ktorú si ale ja nemôžem nainštalovať (karta je rakúska a nejde mi stiahnuť rakúska appka na mobil so slovenským číslom).
Tak som si dala ten stocard a uvidime ako to pojde v obchodoch 🙂 diky za vase postrehy ;)
Google Pay 👍

@ikonica ja používam Stocard