icon

Poraďte autoškolu v Trnave na kondičné jazdy

lusy22222
12. máj 2018
lilyianka
12. máj 2018

@lusy22222 tak v TT je veľa autoškol stačí si len vybrať

aduskatt
12. máj 2018

ale nie každá je fajn☹ mne v jednej po asi 8 jazdách povedala inštruktorka, že dva roky nejazdila, privyrába si popri materskej a nevie ma naučiť cúvať a na diaľnicu mi je podľa nej ísť zbytočné.-(((

elanor
12. máj 2018

@aduskatt fiha a v ktorej maju preboha taku "sikovnicu"? To mozem ist potom aj ja. Za volantom som nesedela uz 5 rokov, uz ani neviem ako sa startuje 😀 cuvat tiez neviem, dialnice sak bojim jak cert kriza...

@lusy22222 napr. Durinik robi kondicne

aduskatt
12. máj 2018

autoškola Viliam Tóth, bolo to asi rok a pol dozadu, mám pocit, že zo mňa vytiahli akurát prachy

lilyianka
12. máj 2018

@aduskatt tak určite by som zvolila "znamejsiu" autoškolu . .. ako Durinik, Kaba a pod.

lusy22222
autor
12. máj 2018

@lilyianka našla dosť autoškôl, len chcem vedieť či má niekto skúsenosť u nich s ochotou a trpezlivosťou 😉

lusy22222
autor
12. máj 2018

@aduskatt dik, škrtám

lusy22222
autor
12. máj 2018

@elanor aj ja 5 rokov, teraz po materskej sa odhodlavam zase začať jazdiť

aduskatt
12. máj 2018

@lilyianka oni sú dosť známi aj vyťažení.len som netušila, že práve preto, že sú vyťažení majiteľ pošle na kondičné svoju dcéru, aby si privyrobila popri materskej, ako mi oznámila neskôr

lilyianka
12. máj 2018

@aduskatt no tak to bolo od nich veľmi hlúpe a nezodpovedné.. .a v podstate divne, že s tým aj dcéra súhlasila keď nemala skúsenosti....

aduskatt
12. máj 2018

@lilyianka už je to jedno, len som chcela varovať @lusy22222 keĎ sa pýtala na skúsenosti

alzbetka8
12. máj 2018

@aduskatt pripletiem sa sem- ja som tiež bola na kondičných jazdách, robila som si to v euroautoškole, pred cca 5 rokmi, a odporúčam, najprv sme chodili mimo mesta potom cez mesto, mala som milého a trpezlivého pána....odvtedy jazdím, síce po dialnici nie ale do trnavy- sme z okolia - je to v pohode.....takže za mna určite euroautoškola....
držím palce nech ich dáš 🙂 dôležité chcieť a veriť si 🙂

macka7382
14. máj 2018

@aduskatt neviem prečo sem pises takéto bludy ktoré nie su pravda. Si jediná ktorá sa zatiaľ sťažovala.

macka7382
14. máj 2018

A neviem pred čím chceš druhých varovať.