icon

Poraďte brúsku na gélové nechty

elefanto
28. nov 2016

Poraďte kvalitnu brusku na gelove nechty a poprosím aj rady. Že sa dosť kazia, snáď nie všetky. Chcem ju využívať len pre seba. Ďakujem 🙂

11zuzka1
28. nov 2016

Mám doma profesionálnu brúsku ktorú používajú nechtárky a vôbec ju nepoužívam lebo nemám čas si robiť nechty 🙂.Stála 130€.Je výborná,dá sa na nej regulovať rýchlosť aj smer brúsenia,tiež či chceš ručné ovládanie gombikom alebo nohou.Už by si si len dokúpila tie brúsne valčeky.Predávam ju za 70€.Ak máš záujem,napíš.Pekný deň.

missdiva
28. nov 2016

@elefanto ahoj, ja mam v bazare tuto brúsku, ma pat nadstavcov: https://www.modrykonik.sk/market/kozmetika-dosp...
Dostala som ju, no ja nevyužijem, tak posuvam dalej. V pripade zaujmu ma nevahaj kontaktovat.

jeennyv
28. nov 2016

@elefanto moja nechtarka ma kazdy den niekolko zakaznicok a vydrzi jej tri roky, cena cca 70e a objednava z nechtoveho shopu aj ja ked nieco potrebujem objednavam stamat..cize na domace pouzitie vydrzia pvela dlhsie...skus popozerat obchody ci recenzie nechtarok ako sa dane modely osvedcili

elefanto
autor
29. nov 2016

@11zuzka1 Dakujem Zuzka, je super ale pre seba chcem lacnejšiu, mne je to zbytočne drahe 🙂

elefanto
autor
29. nov 2016

@missdiva Dakujem, zdá sa mi taká nemotorná 🙂

@jeennyv Dakujem, pohĺadám niečo.

11zuzka1
30. nov 2016

@elefanto Jasné,tak až nájdeš k spokojnosti 🙂