icon

Poraďte, čo s vlasmi, ktoré majú rozdielnu dĺžku

14. júl 2021

Baby čo by ste urobili s mojimi vlasmi? Sú zdravé, ale majú rozdielny dĺžku čo vidieť hlavne na koncoch. Dole už nevyzerajú dobre. Mám si ich podstrihnúť?
Ďakujem.

autor
14. júl 2021
pribinak
14. júl 2021

Odstrihni a daruj. Pozri si projekt vystríhaj sa Slovensko

http://vystrihajsaslovensko.sk/

Spravis dobrý skutok a aj získaš nivy účes

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
14. júl 2021

@viestta Ťažko mi bude, ale je mi jasné, že inak to nepôjde. Navyše dole sú aj slabé a nevyzerajú pekne.

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
14. júl 2021

@viestta mne tie vlasy už nerastú

lemonka112
14. júl 2021

Určite Ti rastú, len sa hneď lámu, keďže sú oslabené😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
marcellka32
14. júl 2021

Kľudne aj 15 CM dole

nelca84
14. júl 2021

Veru aj 15 cm by sa im zislo podstrihnut. Ja nerozumiem tomuto trendu mat za kazdu cenu co najdlhsie vlasy a pritom su znicene, osklbane, neupravene...

marca12
14. júl 2021

Ostrihat aspon pod lopatky. Obdivujem ta,ze sa ti chce starat o take dlhe vlasy. Volakedy som aj ja nosila taketo dlhe strihat ani za nic,vzdy som vlasy oplakala po strihani 😁 dnes neznesiem dlhsie vlasy max.pod lopatky. Takto dlhe vlasy ani nevyzeraju pekne. Skor ako konsky chvost. Hovorim to preto,lebo ked dnes pozeram fotky z cias mojich dlhych vlasov,len sa chytam za hlavu,ci mi niekto nemohol povedat,naco nosim ten konsky chvost na hlave

sashka22
14. júl 2021

Z takýchto vlasov si striham každý druhý mesiac 5-7 cm a stále majú 1 m dĺžku... Ty daj na prvý krát kľudne aj tých 15cm a potom hlavne pravidelne podstrihovat.

autor
14. júl 2021

@sashka22 Ja som si ich vôbec nepodstrihãvala. A ako sa o ne staráš? Čo používaš?

sashka22
14. júl 2021

Práveže nijako špeciálne. Skôr na ne zabúdam 😁 snažím sa umyť 1x týždenne obyčajným lacným zihlavovym al. brezovým šampónom ale raz sa snáď dopracujem k tomu, že budem umývať 1x za 3 týž. len v týchto teplach mi tento interval ešte nieje komfortný.

autor
15. júl 2021

Baby a nejaký typ aby sa mi neštiepili a nelámali konce vlasov? Aby boli pevnejšie?

lemonka112
15. júl 2021

Aspoň za tie 2-3-4 mesiace 2cm odstirhnúť ( resp. pokiaľ sú až rozštiepené)
A olejček dávať raz za čas do koncov.

sashka22
15. júl 2021

Lámať sa Ti to bude vždy... Stačí, že sa suchaju o oblecko. Ja mávam často zopnute na drdol a tam záleží od gumičky, lebo aj ta dolame vlasy časom. Naj bude zrejme veľký štipec a vypínať si vlasy hore.