Poraďte, čo s vlasmi, ktoré majú rozdielnu dĺžku
Baby čo by ste urobili s mojimi vlasmi? Sú zdravé, ale majú rozdielny dĺžku čo vidieť hlavne na koncoch. Dole už nevyzerajú dobre. Mám si ich podstrihnúť?
Ďakujem.

Odstrihni a daruj. Pozri si projekt vystríhaj sa Slovensko
http://vystrihajsaslovensko.sk/
Spravis dobrý skutok a aj získaš nivy účes
@viestta Ťažko mi bude, ale je mi jasné, že inak to nepôjde. Navyše dole sú aj slabé a nevyzerajú pekne.
@viestta mne tie vlasy už nerastú
Určite Ti rastú, len sa hneď lámu, keďže sú oslabené😉
Kľudne aj 15 CM dole
Veru aj 15 cm by sa im zislo podstrihnut. Ja nerozumiem tomuto trendu mat za kazdu cenu co najdlhsie vlasy a pritom su znicene, osklbane, neupravene...
Ostrihat aspon pod lopatky. Obdivujem ta,ze sa ti chce starat o take dlhe vlasy. Volakedy som aj ja nosila taketo dlhe strihat ani za nic,vzdy som vlasy oplakala po strihani 😁 dnes neznesiem dlhsie vlasy max.pod lopatky. Takto dlhe vlasy ani nevyzeraju pekne. Skor ako konsky chvost. Hovorim to preto,lebo ked dnes pozeram fotky z cias mojich dlhych vlasov,len sa chytam za hlavu,ci mi niekto nemohol povedat,naco nosim ten konsky chvost na hlave
Z takýchto vlasov si striham každý druhý mesiac 5-7 cm a stále majú 1 m dĺžku... Ty daj na prvý krát kľudne aj tých 15cm a potom hlavne pravidelne podstrihovat.
@sashka22 Ja som si ich vôbec nepodstrihãvala. A ako sa o ne staráš? Čo používaš?
Práveže nijako špeciálne. Skôr na ne zabúdam 😁 snažím sa umyť 1x týždenne obyčajným lacným zihlavovym al. brezovým šampónom ale raz sa snáď dopracujem k tomu, že budem umývať 1x za 3 týž. len v týchto teplach mi tento interval ešte nieje komfortný.
Baby a nejaký typ aby sa mi neštiepili a nelámali konce vlasov? Aby boli pevnejšie?
Aspoň za tie 2-3-4 mesiace 2cm odstirhnúť ( resp. pokiaľ sú až rozštiepené)
A olejček dávať raz za čas do koncov.
Lámať sa Ti to bude vždy... Stačí, že sa suchaju o oblecko. Ja mávam často zopnute na drdol a tam záleží od gumičky, lebo aj ta dolame vlasy časom. Naj bude zrejme veľký štipec a vypínať si vlasy hore.