Poraďte pohodlnú obuv - veľkosť 39
Ahojte, prosím, ak momentálne nosíte veľmi pohodlnú obuv a viete dať link alebo tip, že sa ešte predáva, prosím Vás o to. Najlepšie tenisky, ale môže byť aj iná obuv, ide najmä o to aby ozaj, ale ozaj nikde netlačila, ani na chodidle, ani na šírku, samozrejmosťou je špička, päta. Jasné, každá máme odlišný tvar nohy, ale určite mi to pomôže. Vďaka
PS: veľkosť 39, ale predpokladám, že rozpätie 38-40 je ok, pravdepodobné, že bude aj v 39 veľkosti.
Pogoogli si barefoot topanky. Ide o vyber topanky presne sadnucu na nohu a hlavne kriteria su spravna spicka, spravna sirka topanky, ohybna podrazka. Proste aby noha nebola tlacena v topanke.
Kludne to mozu byt aj lacne tenisky z tesca, lidlu, mne to nevadi, nehladam kvalitu, hladam pohodlie, nemusia byt ani "zdrave". Len pohodlne.
Ahoj, ja som naposledy kúpila Puma tenisky z Deichmann, sú mäkké, dostatočne široké a ľahké. https://www.deichmann.com/SK/sk/shop/damy/damy-...
moj nazor je, ze dobre boty su zaklad a zazrak. zle topanky spravia neplechu. tiez som presla na BF, a neviem si ich vynachvalit. ano, su drahsie. ale drzia. a moja skusenost, "drahsie" boty maju ovela lepsi zakaznicky servis po kupe, v pripade reklamacie. pred BF som nosila birkenstock - aj tenisky, jesenne/zimne a ecco. teraz mam BF a mam ich vazne par - "letne" tenisky, prechodne, zimno jesenne a polotky kvazi elegantne. V akciach a vypredajoch sa daju kupit aj za normalne prachy. mne na nich vyhovuje najma stedry priestor na prsty 🙂
Napadli mi take ti bezecke lahke tenisky. Tie si neskusala?
Pre mňa sú najpohodlnejšie topánky ecco, na stránke nájdeš tenisky od 50€ v akcii.
Kazdy si musi najst tu svoju topanku/znacku. Ja mam velmi siroku nohu, tak neviem, ci mozem odporucat tieto znacky, ci by ti sedeli.
@zuzanaete Jasne, mozno sme mali smolu. Zacali sme lacnejsimi od Froddo, potom drahsimi, skusala som ja aj dcera a dojem sme mali rovnaky, Sice oboje dbali na prakticky plochu chodidlovu plôšku a sirku v oblasti prstov, no tkacili zase zvrchu na svikoch a tak.
Vidim tu dalsie 2 tipy, skusime spec. obchod pre bezcov, a tie Ecco, s tymi nemame skusenost.
Tenisky pre diabetikov spĺňajú Tvoje požiadavky.
@vulka To sa kupuje v zdravotnickych potrebach a lekarni?
zdravotnepomocky.info
Značka Medicus z Diechmannu, u mňa topka.
@viera77 dakujem, dobry tip
@vulka Dik aj tebe, vyzera to fakt zaujimavo
FLY na e-obuv, nám halux a pomaly už nič nemôžem obuť, od nich sú topánky veľmi dizajnovo zaujímavé kožené všade a pohodlné
Nasla si uz nejake, ktore splnaju poziadavky?
Ja mam vyhladnute nagaba, niektore vyzerajú pohodlne, ale ešte realne ich nemam...https://nagaba.sk/
Ja som na bf prešla po porode, ked som mala už taký halux, že mi trpla noha. Nekupujem drahé. Mala som z aliexpresu a teraz na leto platenky Anatomic. 25€ a pohodlie na nezaplatenie. Úplne iný život.
@slavkadud Nie, uz sme skusali par tych barefoot, froddo, aj nejake drahsie za 140 eur, domov objednala nejake diabeticke, ako baby poradili, no musim uznat ze tie boli zatial najlepsie. Strasny problem je, ze dnes taketo specialne casto kupis len cez eshop a ja uz nevladzem to objednavat a potom zase balit a posielat spat. Teraz mam doma dalsiu znacku barefoot, super podrazka, take sirsie pri prstoch, az na to, ze pokazde ked urobis krok a ta obuv sa kvazi skrci nad priehlavkom, tak ten material, kedze je inak sity, tak pokazde zatlaci do toho priehlavku a pre citlivych ludi je to znervoznujuci podnet. Pri kazdom kroku ako keby ti niekto zaklopkal na nohu. Ale skusame dalej.
Este mi napadlo, ked si spomenula tie diabeticke, neviem preco to vo mne evokovalo Protetika. Tie si uz skusila? Ono je to akoze taka lepsia zdravia obuv alebo ako by som to nazvala. Detom tiez casto kupuju baby v okoli od tejto znacky.
Pre mna su pohodlne s gelovou vlozkou- memory foam. Tieto maju urcite modely napriklad od rieker alebo puma. A na moju nohu mi dobre pasuju belenka alebo elnaturalista. Ecco a geox som mala rada, ale v poslednej dobe mi ich topanky nepasuju (asi zmenili tvar/strih alebo moja noha sa zmenila🤷♀️)
@dkethe vyzeraju super
Ak máš vyšší priehlavok, Froddo ti nemohli sedieť. Sú na normálny. Na vyšší priehlavok by mali byť koel napr.
@dkethe tak ja skúsim tie 38,lebo mne normálne noha po pôrode sa zväčšila 😁už 12rokov,len celkovo si kupujem o číslo väčšie zimné a objednala som skechers a veľké ako lode,tak som vymenila a furt veľké,tak už vraciam a idem skúsiť tieto..a ďakujem veľmi pekne... krásne sviatky 😊

Naposledy som si kupovala Novesta tenisky, je to slovenska znacka, ktora funguje uz dlhe roky. Su take prirodnejsie, tak som ich chcela vyskusat a mozem ti povedat, ze isto nie su ani prve ani posledne, ktore som si od nich kupila.