icon

Poraďte pri výbere Apple Watch 40 mm vs. 44 mm

miska_mysicka
22. nov 2019

Ahoj žienky! Nie je to zrovna materská diskusia ale povedala som si, že to skúsim aj takto ☺️ Dlho predlho som šetrila na svoje hodinky AW a teraz keď už peniažky mám neviem sa rozhodnúť pre veľkosť 🤦‍♀️ Ja viem, že niekomu sa to môže zdať smiešne ale pre mňa je to strašne veľká dilema keďže nestoja 5 korún 🙈 aké by ste si vybrali? Ja viem, že 44 vyrábajú pre mužov ale keď ony majú tak krásne veľký displej 😍 alebo sa radšej na to vykašlať a kúpiť klasickú 40mm? Máte s týmto niektorá skúsenosti a vedeli by ste mi prosím poradiť? ☺️ Vďaka za každú reakciu ☺️

evelka81
22. nov 2019

Ahoj mala som apple watch3 38 a teraz mam apple watch5 44 odporucam ked sa das porovnania velkostne to neni taky rozdiel ale na tych 5 kach je displej az ponokraje je to super🙂

firilu
22. nov 2019

@miska_mysicka ja mám 40mm, manžel 44mm a tie jeho na mojej, ženskej ruke, proste vyzerajú obrovské 😀

kofollka242
22. nov 2019

@miska_mysicka ja mam tucnejsiu ruku a 40mm 4ky a super, vacsie by boli moc. do 5tiek sa neoplati ist len kvoli displeju...

lady083
23. nov 2019

Ja mam tiez 40, stvorkova rada a vacsie by som nechcela.

mistymay33
23. nov 2019

@miska_mysicka ak mas male - uzke zapastie odporucam tie mensie. Ale ked chces mat dusu na mieSte, tak chod do predajne, a vyskusaj si na svojej ruke obe velkosti.

miska_mysicka
autor
23. nov 2019

Uz som si ich bola aj vyskusat a ani tak neviem 🙈🙈🙈

mistymay33
23. nov 2019

@miska_mysicka obe vyzeraju na tvojej ruke dobre. Ak chces tie vacsie, tak si ich zober... mne v predajni povedali, ze vela zien si berie tie vacsie, takze nie su vyslovene panske a ak to nevadia, a nevadi ti ze si drahsie, tak chod kludne do vacsich.

kofollka242
23. nov 2019

@miska_mysicka mne tie vacsie pridu vacsie ozaj a podla mna na tvoju tenucku ruku sa nehodia

sissahh
24. nov 2019

@miska_mysicka ber väčšieee vyzerajú na ruke krajšie

miska_mysicka
autor
27. nov 2019

Este aj tie nazory tu 50 na 50% 🙈 fakt ja tie hodinky asi nebudem mat co som taka nerozhodna 😂😂😂

23javane
20. apr 2021

@miska_mysicka dobrý večer môžem sa opýtať pre ktoré ste sa teda rozhodli? Mám rovnaký problém 🤣🤣🤣

miska_mysicka
autor
26. apr 2021

@23javane 40 😊