icon

Poraďte tlačiareň, na ktorej môžem tlačiť súbory priamo z mobilu

natalka1919
11. jan 2023

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejakú tlačiareň, v ktorej môžem tlačiť súbory priamo z mobilu? Nejakú konkrétnu. Stačí nejakú obyčajnú, na občasný tlac súborov.
Pred 2 rokmi som jednu kúpila a po dlhšom čase som skúšala niečo tlačiť a už to vôbec neide a v najnovších recenziách na ňu dom nasla samé komentáre od ludi, že im to prestalo fungovať. Ďakujem

nelca0510
11. jan 2023

@natalka1919 my máme značku Epson photo a tlačím cez wifi. Aj z počíta len cez wifi

babulkomale
11. jan 2023

@natalka1919 Epson asi dvojrocnu, na dolievanie atramentov, ide jak dabel celu koronu a tlacim priamo z mobilu. Perfektna je.

tanyan
11. jan 2023

Ktorákoľvek s wifi pripojením - ja mám Canon PIXMA a tlačím z mobilu, tabletu aj laptopu cez wifi.

maranco
11. jan 2023

@natalka1919 Ak atramentovú tlačiareň nepoužívaš pravidelne, ale po dlhom čase ideš tlačiť, tak atramet tam zaschne. Aspoň raz za 2 týždne niečo farebné vytlač.

tanyan
11. jan 2023

@maranco Nepoznáš nejaký trik na "odlepenie?" Už som rozmýšľala preliať tlačovú hlavu vodkou, ale nechce sa mi kvôli tlačiarni alkohol kupovať... 😀

ivanakal
11. jan 2023

my mame asi 8 rocnu tlaciaren doma HP a tlacime cez mobil. Je pravda ze ked sme dlhsie na nej netlacili, tak nesla. Kupili sme nove tonery a isla. My mame nasu cez wifi.. ked sme menili wifi router museli sme tam vlastne ako keby nove heslo na wifi zadat, ale stale ide. Musim si zaklopat.

maranco
11. jan 2023

@tanyan ako máš tlačové hlavy? sú napevno na zásobníku od atramentu (čierna zvlásť a farebné spolu) = ak vymeníš atrament zároveň meníš aj trysky? Na toneri vidieť trysky.
Vtedy pomohlo keď som vybral namočil trocha do liehu/okeny, horúcej vody a povolilo. Alebo kúpiť nový toner.

Alebo máš samostatne každý farebný atrament (krabičky/dolievaš) a tlačová hlava/trysky sa nemenia?
Vtedy skúsiť spustiť údržbu a čistenie trysiek. Ale ak si to mala vypnuté pol roka tak asi s tým sama už nič, možno v servise.

doriiis
11. jan 2023

My máme HP DeskJet 2700 series...
Tlačíme všetko priamo z mobilu

karolinakr
11. jan 2023

@tanyan a ktoru appku v mobile pouzivas? mala som jednu ta prestala fungovat nejake nove podmienky tam dali.A to som si tu tlačiaren kupovala skrz mobil

natalka1919
autor
11. jan 2023

@doriiis ja mam tiež Hp DeskJet2721. Ale momentálne nemôžem nič vytlačiť z mobilu, prestalo mi to fungovať. Neviem co s tým.

doriiis
11. jan 2023

@natalka1919 ....nemáš appku HP/ HP Smart?

denden77
11. jan 2023

my sme akurat min. tyzden kupovali tu, ktoru spomina @doriiis 😊

doriiis
11. jan 2023

@denden77 ...my ju máme už vyše dvoch rokov a funguje perfektne.Tonery kupujeme v NAY.Mavaju tam vyhodnu sadu čierneho a farebného toneru za výhodnejšiu cenu

viestta
11. jan 2023

@natalka1919 a nemas len problem s pripojenim tlaciarne na wifi? Vidis ju ked chces tlacit z mobilu?

natalka1919
autor
11. jan 2023

@viestta nie, práveže ju nevidím

slavomira236
11. jan 2023

@ivanakal ahoj pros ťa mám Epson tlačiareň v lete nám dali nový router a už mi nejde tlačiareň na vyifi bolo nové heslo na všetkom mi to funguje len tlačiareň mi nevyhlada cez wifi už m nervy lebo sme len z mobilu tlačila teraz nemozem

viestta
11. jan 2023

@natalka1919 takze asi treba vyhrabat navod a zas ju pripojit na wifi

niekto2hy
11. jan 2023

@tanyan namoc do letnej vody

tanyan
11. jan 2023

@niekto2hy najlepšie celú tlačiareň a potom kúpiť novú... 🙂

ivanakal
11. jan 2023

@slavomira236 ja som si menila heslo priamo na tlaciarni. Nemas tam taku moznost?

tanyan
11. jan 2023

@karolinakr odinštalovala som a nainštalovala nanovo tu povodnú...

niekto2hy
11. jan 2023

@tanyan a načo keď je pôvodná funkčná

tanyan
11. jan 2023

@niekto2hy Odpovedala som Karlinakr, lebo mi tiež síce ukazovalo tlačiareň v mobile, ale komunikácia nefungovala správne. Naj rýchlejšie a najjednoduchšie bolo odinštalovať a nainštalovať znova. Potom som mohla tlačiť normálne.

denden77
11. jan 2023

@doriiis ja som googlila, googlila a reku rozmerovo a na to, aby som raz za tyzden daco vytlacila - hlavne priamo z mobilu - uplne postacujuca parada za super cenu 😊 tak som rada, ze vam tak dlho slape a rozhodla som sa dobre 😊

niekto2hy
11. jan 2023

@tanyan Ok.
Jedna taka vec je,ze pokial je HP tlaciaren pripojena na internet,tak komunikuje so serverom HP a stahuje si update software.Preto sa kedysi dali pouzivat kompatibilne nahrady a teraz uz to nie je mozne.

barboramf
14. feb 2023

Ja mám od Vianoc Epson L3251 a ide ma trafiť šľak. Nie a nie aby fungovala. Stále mi ukazuje, že nie je na ňu telefón pripojený, nevie ju nájsť a keď ju konečne nájde, po chvíli zase ukáže že je problém. Už som z toho na nervy. Nepoznáte nejakého technika, alebo znalého človeka, čo by mi to prišiel spustiť? Platím zlatom 🙏.

kristina_gas
23. máj 2023

@babulkomale prosím vás a aký konkrétny typ tlačiarne Epson mate? Ďakujem