Pôrodnica Ružomberok a Banská Štiavnica

chochar
4. mar 2016

Holky jsem pomalu na konci těhotenství a rozhoduju se mezi porodnicí v Ružomberku a v Banskej Štiavnici... poraďte mi, která je lepší. Jedná se mi o co nejpřirozenější porod s manželem po celou dobu s námi, pokud možno bez nástřihu, nechat dotepat pupečník, miminko po celou dobu se mnou a samozřejmě i okamžitý bonding a samopřisátí. Děkuju moc za Vaše názory.

maminkasisa
5. mar 2016

dobry,
ja som rodila v RK, mozem len odporucat... manzel bol celu dobu pri mne, rodila som bez nastrihu, ale vsetko je na dohode s lekarmi.... ja som bola velmi spokojna

dekys
5. mar 2016

Ja som bola v Stiavnici -úplne super, neviem ako môžu chodiť rodiť inde 🙂

chochar
autor
5. mar 2016

Holky děkuju za Vaše názory... a co se týče přístupu porodniku na volbu polohy v druhé době porodní?

timikaj1
5. mar 2016

Ja som rodila v Ružomberku 2detičky sekciou, ale za mňa tiež nemôžem povedať nič zlé, naozaj mali veľmi pekný prístup a sestričky na JIS boli úžasné!Sestra tu tiež rodila 2 deti prirodzene a takisto si nevedela vynachváliť, ale tiež si myslím, že ak máš nejaké neštandardné požiadavky(myslím, niečo, čo bežne nemajú zaužívané), tak to treba konzultovať....Lekári sú super!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre