icon

Poškodené drahé hodinky

4. jan 2023

Dobry den, prosim skuste poradit spravny postup. Vcera som od manzela z klenotnictva dostala dost drahe hodinky. Bohuzial nevsimol si a predali mu poskodeny kus viditelne. Museli o tom vediet kedze chybala ochranna folia na remienku. Ale to je jedno.

Chcem to ist vratit a vybrat si ine v tejto cene. Lebo aj tak su mi velke na moju ruku, menej mohutne by som chcela.
Len bojim sa,ze ZRAZU si to poskodenie vsimnu a zvalia to na mna. Kupovane to bolo vcera vecer..

Ide o Klenoty Trend. Alebo to dat na reklamaciu ? Len tam sa presiahne lehota 14 dni na vratenie bez udania dovodu.

Skuste prosim poradit😊

ckocka
4. jan 2023

Ak to bolo kupované v kamennom obchode tak neexistuje žiadny nárok a teda ani lehota na vrátenie tovaru.

luccija
4. jan 2023

Normálne by som povedala pravdu, že sú poškodené sú Ti veľké a chces ich vymeniť.Myslim, že Ti vyhovejú.co im je je poškriabaný náramok?

biaa
4. jan 2023

Pokial boli kupované v kamennom obchode ako pise pani vyssie narok na vrátenie bez udania dovodu do 14 dni od kúpy ZANIKÁ. Týka sa len eshopov. Pokial donesieš poškodené hodinky nevezmú ti ich nikto ti verit nebude takze jedine reklamácia a cakat 30 dni.

asfodelka
4. jan 2023

Vypytaj si od manzela blocek. Mozno boli v zlave kvoli poskodeniu a upozornili ho na to. Pozri si podmienky na blocku. My mame ako predajna na kazdom blocku napisane moznost vratit do 1 dna v povodnom stave alebo vymenit do 5dni. Ale to je dobra vola predajne. Zo zakona kamenne predajne nemusia zakaznikovi tovar prijat na vymenu a ani na vratenie. Ak je poskodenie zjavne, ako je mozne ze manzel si ho nevsimol?
Mozes ich reklamovat alebo oslovit soiku.

autor
4. jan 2023

@asfodelka ano su odlupnute, on ich asi az tak detailne nepozeral. Nevidno to ked su v obale.
Ukazala som teraz kolegyniam a su zhrozene.
No tak super, bola som v tom,ze sa vratit da aj v kamennom. Aj teraz som prenho oblecenie tak sla vymenit za inu velkost k Vianociam co som mu kupila.

biaa
4. jan 2023

Ano ale menila si velkost. Akonáhle je produkt poškodený tak je to úplne iné. Keby si vracala deravé tricko tiež ti ho nevezmu

biaa
4. jan 2023

A to že ti oblecenie vymenili je len ľudsky pristup obchodníka. Posla podmienok by tak vôbec urobit nemusel.

luccija
4. jan 2023

Na stránke majú výmenu do 30 dní choď tam slušne vysvetli

biaa
4. jan 2023

Klasické podmienky eshopu a kamenných predajni takze nepochodis. Pokial sú viditeľne poškodené slo by to ako saldo predavačke ktorá by ich v takom prípade teda poškodené prijala naspat. Robila som velmi dlho v jednom nemenovanom e-shope na reklamacnom oddelení. Celkom častý jav čo popisujes

biaa
4. jan 2023

@luccija kde to tam vidis víz moj screen

asfodelka
4. jan 2023

Ak to chces riesit kazdopadne cim skor, idealne dnes. Chod tam a informuj sa.

autor
4. jan 2023

@asfodelka vybavene😊 Dali poukazku v tej hodnote. A vtip. Ked som odchadzala, vosla pani,ze dobry den, kupila som tu hodinky ako darcek na Vianoce a su poskodene...🙄

xsandrax
4. jan 2023

A povedala si im, že sú poškodené? Ja som takto dostala zlatý náhrdelník za nie malú sumu a bol poškodený, tak som ho bola na druhý deň vrátiť. Neboli nadšení a skúšali, že som to ja poškodila, ale nepochodili, lebo som si bola vedomá toho, že ja som to neurobila a nedala som sa odbiť