Potrebujem hneď vybielit melír na pôvodnú bielu farbu
Baby prosím vás potrebujem ihneď pomoc 😩😩😩 mam melírovane vlásky Kamoška mi poradila kúpiť si prášok z riediť s vodou a vlásky budú mať do ružová odtieň ale mam pocit akoby to bola henna 😭😭😭 neide to zmyt ja už som zúfalá prosím pomôžte mi 😭😭😭
@kathy93 hypermangan 😩 mala som krásny melír už dlho som sa snažila o dosiahnutí tejto farby a ja hlúpa som sa nechala zlákať na ružové vlasy nie žeby sa mi to nepáčilo ale keď som si umyla vlasy a videla tu farbu mala som pocit ze asi infarkt dostanem a preplakala som asi 2 hodiny
@kajka2351 Skus sa spytat aj v lekarni na nejaky "protijed" k tomu hypermanganu 😉 Alebo nejakeho kamosa chemika nemas? Mozno by poradil. A mozno postaci len parkrat umyt vlasy.
A dovtedy sa tvar ze to tak malo byt, ved teraz je moderne uplne vsetko.
@maminecka2 včera som si vlasy umývala minimálne 6 krát určite ale už som bola zúfalá a mala sto chutí si to ostrihať 😂 už nikdy nebudem nič skúšať doma okrem čiernej 🙄... Dnes skúsim ten citrón vraj je dobre ho zmiešať s vajíčkom tak uvidím no...
@kajka2351 Smola, no. Ja by som dala ten citron asi samotny, to vajicko mi pride skor ako "maska", ale v tomto pripade potrebujes hlavne "umyt" tu chemiu, tak nech si zbytocne neriedis ten citron. Ja som si kedysi davala na vlasy citron s vodkou- akoze na blond vlasy, ale efekt tej vodky netusim aky mal byt 😂. Mozno sa to malo len zapijat a zle som pochopila instrukcie 🥃.
Ale teraz rozmyslam- aj alkohol moze fungovat ako rozpustadlo, ale ci na ten hypermangan? Drzim palce.
a jaka je vlastne ta farba po tom mangane ?
@maminecka2 tak to si ma pobavila 😂😂 no ano vyskúšam to všetko hneď keď dôjdem domov 😂

@kajka2351 čo si si vlastne dávala na vlasy?