Potrebujete pomoc s psychickou pohodou?
Ako to urobiť aby to vyšlo? Nechcem už žiť, psychicky som zničená a nechcem v prípade neúspešnej samovraždy skončiť na psychiatrii
Aký máš na to dôvod? Si myslíš ze keď to urobíš uľahčí sa ti? Si myslíš ze keď to urobíš bude lepšie? Zabiť sa nie je riešenie, na všetko existuje riešenie treba len chcieť. Neviem koĺko máš rokov ale okamžite chod za mamou otcom daj sa do rúk odborníkovi
Posli mi tel cislo, zavolam ti
Autorka....všetko,ale naozaj všetko na svete sa dá vyriešiť.Poziadaj o pomoc.Linky dôvera, IP.
Nikdy nič nie je také zlé, ako sa možno na prvý pohľad zdá. Len sa treba niekomu zdôveriť a porozprávať sa.
Dievča neblázni. Dar života na tomto svete dostávame len raz. Chyby človek robí, ale takáto chyba už by sa nedala zobrať späť, alebo napraviť.
@asined88 ja sa už nemám komu zdôveriť
Môžete aj tu verejne kľudne, viac hláv, viac rozumu. Alebo kľudne do správy.... Ono niekedy na určite veci stačí len čas a všetko sa dá do poriadku. Neviem o čo ide vo vašom prípade, ale nič a hlavne nikto nestojí za to, aby ste si mali siahnuť na svoj život. Raz sme hore a zase raz dole, taký je život a nie ste určite sama, kto má ťažšie obdobie. Všetci to tak mávame, musíme s tým len zabojovať a zase prídu aj dobré dni.
Môžeš sa mi zdôveriť. Rád si vypočujem čo ťa trápi.
A ipcko.sk si nekontaltovala? U nich sa dá aj anonymne, aj cez internet (chat)... Ale aj tu by Ti mohlo pomôcť, keby si sa zdôverila, vyrozprávala... čosi už len vymyslíme.
@hugger no trápi ma veľa veci ☹️
Tak skúste aspoň niečo. Niekedy aj len to keď to niekomu poviete nahlas sa človeku uľaví.
Chcem vedieť o všetkých. Píš do témy, píš súkromne alebo mi pošli telefónne číslo.
Kľudne napíš alebo pošli číslo. Opora a vypočutie druhej strany pomáha.
Prosím skús popísať čo sa deje.. verím že tu bude mnoho ľudí ktorí ťa pochopia a podporia.. zavolaj na IP, povedz o svojom trápení.. uľaví sa ti a aspoň troška ti bude ľahšie.. nevzdávaj to..
@stellarstar som pohadana s rodinou, s mužom, ten má výbuchy zlosti, zo všetkého viní len mňa, mám pocit že má narcisticku poruchu. Okrem toho ešte nemám vysporiadané problémy z detstva
Zavolajte si niekde na pomoc, či sem sa vypíšte prosím. Ja keď som chcela ukončiť život, našla som videá na youtube od Michal Drienik. Možno pomôžu vám tak, ako mne. Neberte si život prosím...
Všetko, čo sa ti aktuálne zdá len čierne sa môže v blízkej budúcnosti zmeniť a ty si potom povieš, že ako ma mohlo niečo také napadnúť. Ak muž za to nestojí, daj mu zbohom a ži vlastný život . S rodinou sa väčšinou dajú nezhody vykomunikovať. Vieš koľko ľudí by chcelo žiť no osud im nedopraje? Vždy môže byť ešte horšie, to čo si napísala, nie je rozhodne niečo kvôli čomu by si si mala brať život
Žena neblázni!!!! Sú ľudia, ktorí majú nevyliečiteľnú chorobu a chcú žiť. Všetko a všetky problémy sa dajú riešiť. A určite nie spôsobom,že si vezmeš život. Máš deti? Tak ži pre nich. Potrebujú matku. Keď si nevieš pomôcť, kontaktuj psychológa, psychiatra a pod.
@blancheporte moje problémy sa už vyriešiť nedajú.
No nejako sa vyriešiť dajú, možno to nebude jednoduché, ani bezbolestné, ale keď sa poradíš s ľuďmi, ktorí sú od toho (možno najprv to ipcko.sk, alebo priamo psychológ, advokát...), zatiaľ nevieme konkrétnosti, tak nejaké riešenia isto nájdete.
Oz Nikdy viac sa venuje zenam,ktore mali narcistickych muzov.najdes na fb/instagrame.staci napisat,dohodnu s tebo aj online debatu.
Vedia pomoct v kazdej situacii a vyriesit sirutuaciu(docasne byvanie,odchod od partnera...)
Dobry kouc detto.staci napisat.
Psycholog resp psychiater k tomu.
Chapeme ta,ze.sa citis mizerne,nevladzes,a nevidis ine vychodisko,si utrapena,ubolena,psychicky,fyzicky ,tvoja hodnota a ucta akoby neexistovala.
Sice su tu cudzi ludia na fore,nepoznaju ta,a predsa ti chcu pomoct....
Skus pomoc.nezahadzuj zivot kvoli niekomu...
Ak dokazes napisat na forum,dokazes aj na oz nikdy viac,koucom,psyxhiatrovi
Tak stačí od neho odísť rozviesť sa a navštevovať psychológa psychiatra kt ti s tým detstvom pomôže. Chodiť k psy nie je hanba
Problém ktorý sa dá vyriešiť treba riešiť a ktorý nie tak to nieje problém
A zdôverila si sa niekedy niekomu s tým, čo ťa trápi? Požiadala si niekoho o pomoc? Nemyslím dnes, ale doteraz. Ak je bremeno, ktoré nesies, pre teba ťažké, poziadaj o pomoc odborníkov, ak ti nemá kto pomôcť. Nevzdavaj to, je nás viac, čo už máme kadečo za sebou 🙏
Každá situácia sa dá vyriešiť. Každá. Sú odborníci, ktorí ťa dokážu naviesť na riešenie. Len treba jediné. Nebáť sa prijať pomoc. IPcko, Poradňa Alexis, Linka dôvery....Niekto vyhľadáva anonymnú pomoc, niekto reálnu osobu. Za pokus to stojí. Zváž to prosím. Aj tu existujú ľudia, ktorí Ťa úprimne vypočujú a nestranne poradia. Ja sa tiež hlásim.
Všetko sa dá vyriešiť. Život je dar...Toto nie je riešenie. Treba sa porozprávať so psychológom a spolu nájdete riešenie, východisko, novú cestu...Alebo zavolajte na linku dôvery, IPcko Pomôžu Vám, poradia,nasmeruju...

Prosim, ihned pis alebo volaj na ipecko.