icon

Použitie štítku A4 na balík

diaszoky
18. jún 2025

Mozem taky náepit na balik? Tlaciaren mi nechce zmenit velkost dakujem

alyson29
18. jún 2025

@diaszoky mne pre tlačením vybehne kolonka na počet strán, veľkosť tlače atď, kde sa to dá všetko nastaviť.. či neukazuje nič?

diaszoky
autor
18. jún 2025
@alyson29

@diaszoky mne pre tlačením vybehne kolonka na počet strán, veľkosť tlače atď, kde sa to dá všetko nastaviť.. či neukazuje nič?

@alyson29 ukazuje ze velkost a iba a4 pise klikam s neide vybrat inu moznost nic

alyson29
18. jún 2025
@diaszoky

@alyson29 ukazuje ze velkost a iba a4 pise klikam s neide vybrat inu moznost nic

@diaszoky no niektorí kuriéri môžu mať problém, ak je čiarový kód príliš veľký.. 🫤 už asi inak nepomôžem, jedine skúsiť zistiť, či daná prepravná spoločnosť nebude mať s tým problém načítať

diaszoky
autor
18. jún 2025
@alyson29

@diaszoky no niektorí kuriéri môžu mať problém, ak je čiarový kód príliš veľký.. 🫤 už asi inak nepomôžem, jedine skúsiť zistiť, či daná prepravná spoločnosť nebude mať s tým problém načítať

@alyson29 okey. Vdaka

lenka_da
18. jún 2025
@diaszoky

@alyson29 okey. Vdaka

@diaszoky skus, ked ti vybehne okno s nastavenim tlace zadat 2 alebo 4 strany na 1 stranu
Nie som pri pc, tak neviem napisat zrozumitelnejsie, sorry
Ak taka moznost nebude, tak najskor skus dat tlac a tlaciaren zmen na pdf a potom tento pdf skus vytlacit a zadat 2 strany na 1 (alebo 4), ako potrebujes...

janai1
18. jún 2025

Keď dáš tlačiť, daj ďalšie nastavenia a prispôsobiť veľkosť

alyson29
18. jún 2025
@janai1

Keď dáš tlačiť, daj ďalšie nastavenia a prispôsobiť veľkosť

@janai1 presne toto som myslela 👍🏻

diaszoky
autor
18. jún 2025
@janai1