icon

Pozerali ste Zámenu manželiek?

lolitkaxi
20. jan 2015

Ahojte, práve som sa dopozerala a som v šoku. 😢 Poznáte ich niekto? Ako s nimi v skutočnosti dopadlo, odsťahovali sa?

tina5519
20. jan 2015

ahojky aj ja som to sledovala,este teraz ked si na to spomeniem tak ma az zamrazi,hrozny pristup ☹ ,mna by tiez zaujimalo, ze ako to napokon dopadlo

mimus5
20. jan 2015

Kočky- odišli a za 2 týždne boli späť. Mrzí ma to za tie deti

stefka33
21. jan 2015

@mimus5 Vážne? Chúďa dievča. Taká jednoduchšia, ale vyzerala zlatá. ☹

lolitkaxi
autor
21. jan 2015

@tina5519 Čože? Moje nervy! To snáď nemyslíš vážne! A prečo sa vrátili?

lolitkaxi
autor
21. jan 2015

@tina5519 prepáč, poplietla som som to 🙂

lolitkaxi
autor
21. jan 2015

@mimus5 prepáč, poplietla som to, patrí ti príspevok vyššie

terezka1947
21. jan 2015

hm..a vyzeralo to tak nadejne,ze ten jej muz je naozaj smutny z mamy a chce urobit vsteko pre zenu a deti.....ale asi tiez len herec ako jeho mama ☹

lolitkaxi
autor
21. jan 2015

Nechcem nikoho odsudzovať, ale je to babrák a zbabelec

mickao
21. jan 2015

@lolitkaxi presne. Babrak a zbabelec, co sa nevie postavit za svoju zenu. Ako chlap by sa mal postarat o vlastnu strechu nad hlavou. To dievca tam bude trpiet cely zivot. Ach, jaj. Ked som videla tu jej svokru, ako jej na konci nadava, .... . cele zle.

klincek
21. jan 2015

@mimus5 nie si ty nahodou ta zamenena manzelka? ak ano, tak klobuk dole, ze si tu staru nepretiahla lopatou 😠
a teraz nech ma niekto presvedci o tom, ze ani v takomto pripade nie je dobre odobrat rodicom deti..lebo ja byt susedou, uz tu socialku volam, a moze mi nadavat pol dediny. tie deti maju komplet pos..ny zivot len preto, ze ich rodicia su neschopni pripecenci-a keby o ne prisli, mozno by ich to nakoplo. minimalne matku, otec vyzeral strateny pripad 😖. tie deti si toto fakt nezasluzia, poznaci ich to na cely zivot 😢

mikela22
21. jan 2015

Neviete niekto, kde si to mozem este pozriet ?

lolitkaxi
autor
21. jan 2015

@mimus5 až podla prispevku "klincek" som ťa spoznala, bola si , vlastne SI SUPER. Vďaka za úsilie, ktoré si vynaložila na záchranu tejto rodiny, aj keď oni si asi neuvedomujú, čo si pre nich spravila. Mohla by si prísť aj k nám a urobiť poriadky aj s mojou svokrou 🙂 , ale nie, robím si srandu, myslela som si, že akú mám doma hroznú svokru, ale včera som si uvedomila, že oproti tej ježibabe, mám ja so svojou svokrou nadštardantný vzťah.

lolitkaxi
autor
21. jan 2015

@mikela22 skús na Markiza archiv

zuzulik1234
22. jan 2015

@mikela22 archiv markiza