Pozerali ste Zámenu manželiek?
Ahojte, práve som sa dopozerala a som v šoku. 😢 Poznáte ich niekto? Ako s nimi v skutočnosti dopadlo, odsťahovali sa?
Kočky- odišli a za 2 týždne boli späť. Mrzí ma to za tie deti
hm..a vyzeralo to tak nadejne,ze ten jej muz je naozaj smutny z mamy a chce urobit vsteko pre zenu a deti.....ale asi tiez len herec ako jeho mama ☹
Nechcem nikoho odsudzovať, ale je to babrák a zbabelec
@mimus5 nie si ty nahodou ta zamenena manzelka? ak ano, tak klobuk dole, ze si tu staru nepretiahla lopatou 😠
a teraz nech ma niekto presvedci o tom, ze ani v takomto pripade nie je dobre odobrat rodicom deti..lebo ja byt susedou, uz tu socialku volam, a moze mi nadavat pol dediny. tie deti maju komplet pos..ny zivot len preto, ze ich rodicia su neschopni pripecenci-a keby o ne prisli, mozno by ich to nakoplo. minimalne matku, otec vyzeral strateny pripad 😖. tie deti si toto fakt nezasluzia, poznaci ich to na cely zivot 😢
Neviete niekto, kde si to mozem este pozriet ?
@mimus5 až podla prispevku "klincek" som ťa spoznala, bola si , vlastne SI SUPER. Vďaka za úsilie, ktoré si vynaložila na záchranu tejto rodiny, aj keď oni si asi neuvedomujú, čo si pre nich spravila. Mohla by si prísť aj k nám a urobiť poriadky aj s mojou svokrou 🙂 , ale nie, robím si srandu, myslela som si, že akú mám doma hroznú svokru, ale včera som si uvedomila, že oproti tej ježibabe, mám ja so svojou svokrou nadštardantný vzťah.
@mikela22 archiv markiza

ahojky aj ja som to sledovala,este teraz ked si na to spomeniem tak ma az zamrazi,hrozny pristup ☹ ,mna by tiez zaujimalo, ze ako to napokon dopadlo