icon

Pôžička od nebankovky - skúsenosti

vivves
11. jan 2018

Dobrý den,idem si po radu. Z nemenovaných dôvodov a mládežníckej hlúposti si musim požiciat približne 2000€. Má niekto skúsenosť s nejakou nebankovkou pripadne niekym kde nevyžadujú zdokladovanie príjmu ,pripadne zamestnanie? Poprosim bez zbytočných blbých otázok ,vopred dakujem . (20r)

dankovicova
11. jan 2018

Myslím, že neexistuje človek, ktorý by mal dobrú skúsenosť s nejakou nebankovkou

dominika6
11. jan 2018

každá jedna banka/nebanka ti veľmi rada požičia, akúkolvek sumu,kedže úrok je tam skoro 50%,preto smelo chod z banky do banky a pýtaj sa..dokonca ti budú ochotne núkať viac..

erika_smile
11. jan 2018

Súhlasím, je to čistá zdieračina, požičiaš si 2000 a splácaniu nikdy nebude konca a zostane ti si znova len požičať

hettinka
11. jan 2018

Taká pôžička je len ďalšia mladícka nerozvážnost. Cesta do pekla...

lienka737
11. jan 2018

neber to v zlom, ale máš to potom z čoho splatiť?
Naozaj budeš musieť preplatiť veľa zbytočne, ak sa omeškáš, nabiehaju neskutočné uroky.

katka2602
11. jan 2018

Mám pocit, že všade žiadajú zdokladovať príjem aj, keby poberas hmotnú núdzu , ale do nebankovky by som nešla to je cesta do pekla. Nevyhrabes sa z toho pokiaľ nepracujes a nemáš pravidelný príjem.

zic
11. jan 2018

mozno skus peer2peer pozicky, kde ludia poziciavaju ludom... su urcite nizsie uroky ako v nebankovkach... len holt musis mat z coho splacat

gaaspi
23. jan 2020

Ja mam stym peer2peer dobre skusenosti lebo sice prijem mam ale mam zapis v registroch takze banka ani nebankovka mi nepozicia. Stranka portsystem si najdite ale zase tam je to o drobnych sumach. Par tisic to je silna kava to este aj zamestnanemu tazko daju.