icon

Pozná niekto firmu Forever?

ivanka07
19. jan 2014

Je to dobré CLEAN 9 má to niekto už na sebe odskúšané?

marijaani
21. jan 2014

Je to uz niekolko rokov co som tou kurou presla, ale zivo si spominam, ze prve dva dni som mala pocit, ze umriem. 😀 Na druhej strane vsak: schudla som za par dni 4 ci 5 kil (z mojej vtedajsej vahy sa viac ani nedalo, ja som to brala skor ako ocistu, nie ako dietu), pricom som ich vobec nenabrala spat, ked som sa vratila k riadnej strave. Po kure som mala ovela mensi apetit, nerobilo mi problem jest malo a zdravo. Citila som sa ovela viac fit, mala som viac energie, a telo som si ocistila od vselijakej "zbrndy". V konecnom dosledku by som ti kuru odporucala (teda podla svojich skusenosti) aj ked ma teda riadnu cenu.
Tie prve dni su ale naozaj tazke a hlavne ak mas rodinu, kde sa budu normalne stravovat, budes varit a pod. Ja som v tom case zila sama, tak to nebolo take hrozne, ale aj tak som mala pocit, ze v kazdom filme, reklame, casopise, knihe, co sa mi len dostane pod ruku kazdy žere 😀 kym ja tu trpim. 😀 Neviem si predstavit ako by som to zvladla keby som bola obklopena ludmi, co sa normalne stravuju.
Tiez odporucam zacat kuru cez vikend, alebo si vziat dovolenku, v prve dni sa budes citit unavena a clovek ani najprijemnejsie nevonia, kedze sa ocistuje.

carolinca
22. jan 2014

@ivanka07 ahoj ja som to tiež skúsila, akurát včera som mala posledný deň. Schudla som 4kg, z pásu som stratila viac ako 9cm. Prvé dva dni sice jesť nemôžeš, ale máš tam ten shake na obed a to ťa naplní + štyrikrát aloe, to ti dodá energiu živiny, a nebol to žiadny problém pre mňa, nebola som vôbec hladná, ani sladkosti som nechcela.
Je to podľa mňa len o tom, či to cheš alebo to len vyskúšaš. Treba sa rozhodnúť a dotiahnuť to do konca. Ja ešte pokračujem tak 3 dni, keďže shake ešte ostalo navyše. Jaj a netreba vynechať ani to cvičenie. Som behala tak 2-3km, a cvičila na rotane. Pošli IP, pošlem fotku pred-po...

simin7ka
12. júl 2017

@ivanka07 Dobrý večer 🙂 Ja som Clean 9 vyskusala ako prvý a odvtedz s forever pracujem 🙂 Je to výborný detoxikačný program 🙂 Schudla som a výrazne sa mi aj zlepšila pleť 🙂 Ak by ste mali záujem o iné info prípadne produkty rada poradím a pomôžem 🙂