Pozná niekto firmu Forever?
19. jan 2014
Je to dobré CLEAN 9 má to niekto už na sebe odskúšané?
@ivanka07 ahoj ja som to tiež skúsila, akurát včera som mala posledný deň. Schudla som 4kg, z pásu som stratila viac ako 9cm. Prvé dva dni sice jesť nemôžeš, ale máš tam ten shake na obed a to ťa naplní + štyrikrát aloe, to ti dodá energiu živiny, a nebol to žiadny problém pre mňa, nebola som vôbec hladná, ani sladkosti som nechcela.
Je to podľa mňa len o tom, či to cheš alebo to len vyskúšaš. Treba sa rozhodnúť a dotiahnuť to do konca. Ja ešte pokračujem tak 3 dni, keďže shake ešte ostalo navyše. Jaj a netreba vynechať ani to cvičenie. Som behala tak 2-3km, a cvičila na rotane. Pošli IP, pošlem fotku pred-po...

Je to uz niekolko rokov co som tou kurou presla, ale zivo si spominam, ze prve dva dni som mala pocit, ze umriem. 😀 Na druhej strane vsak: schudla som za par dni 4 ci 5 kil (z mojej vtedajsej vahy sa viac ani nedalo, ja som to brala skor ako ocistu, nie ako dietu), pricom som ich vobec nenabrala spat, ked som sa vratila k riadnej strave. Po kure som mala ovela mensi apetit, nerobilo mi problem jest malo a zdravo. Citila som sa ovela viac fit, mala som viac energie, a telo som si ocistila od vselijakej "zbrndy". V konecnom dosledku by som ti kuru odporucala (teda podla svojich skusenosti) aj ked ma teda riadnu cenu.
Tie prve dni su ale naozaj tazke a hlavne ak mas rodinu, kde sa budu normalne stravovat, budes varit a pod. Ja som v tom case zila sama, tak to nebolo take hrozne, ale aj tak som mala pocit, ze v kazdom filme, reklame, casopise, knihe, co sa mi len dostane pod ruku kazdy žere 😀 kym ja tu trpim. 😀 Neviem si predstavit ako by som to zvladla keby som bola obklopena ludmi, co sa normalne stravuju.
Tiez odporucam zacat kuru cez vikend, alebo si vziat dovolenku, v prve dni sa budes citit unavena a clovek ani najprijemnejsie nevonia, kedze sa ocistuje.