icon

Poznáte dobré biofarmy v okolí Žiliny?

amima
20. nov 2010

Ahojte dievčatá, o nejaký čas začneme prikrmovať a chcela by som malému dávať čo najkvalitnejšiu zeleninku a neskôr aj mäsko 😉 . Neviete mi podradiť nejakého osvedčeného predajcu v okolí Žiliny?

dadis
22. nov 2010

ja som kupovala bio mrkvu z Billy, bolo to balenie po 1kg, mali aj zemiaky a cukinu.. maso bio jedine od znamych z chovu (kura, kralik, vajicka), alebo u nas v normalnom masiarstve (nie je vyslovene bio, ale prikrmovane bez masokostnych mucok ), alebo v Tescu mavaju niekedy "sedliacke kura"...som ti asi velmi nepomohla, na biofarmy som nechodila, ale snazila som sa aj teraz sa snazim kupovat kvalitnejsiu stravu...skus popozerat po okoli, mozno najdes aj ty prilezitost, kde taketo veci nakupit...

amima
autor
23. nov 2010

Vdaka, pomohla si mi trosku rozsirit obzory. V okoli ZA asi nic podobne nebude. Nad Billou som uz rozmyslala, co sa tyka tej zeleniny. A ako zistim, ze v mäsiarstve predavaju taketo mäso, co si spominala? Najlepsi by fakt boli dajaki znami, co daco chovaju, ale bohuzial, zatial ma nikto nenapada. Dnes uz väcsinou nikto nic nechova, kazdy chce mat len pekny travnik 😒

luci78p
19. sep 2012

bio ovocie a zeleninka nie je problem ,nepišeš či byvaš na dome,alebo na byte,ja som začala pestovať trochu mrkvičky a tak kvoli malej,vajíčka berieme od babičiek - ale na dedine sa snád niekto nájde,kto rád predá,aj neaký ten syr - aj ked je teraz už ťažké zohnat aj tu- z meskom je to už horšie,ale niekedy sú inzeráty v novinách že predám štvrte z býka a tak - to sú vätšinou domáci chovatelia,len nemáš to čisté,ale aj s kosťami a musí sa to doma naporciovať :D

luci78p
19. sep 2012

heeeh,až teraz kukám datum 😀 😀 😀 😀 😀 😀