icon

Poznáte dobré CD/DVD s pesničkami pre deti?

mirka414
23. feb 2010

Zijeme vo svajciarsku a chcela by som dcerke zo slovenska kupit nejake kazety aby sa ucila lepsie po slovensky,poradite mi nejake cdcka kde su pesnicky alebo podobne veci?

zoeno.1
23. feb 2010

ahoj mirka,skus podhradska & canaky,maju krasne detske pesnicky 🙂

susi157
23. feb 2010

ahoj ja suhlasim s zoeno muaju pekne detske pesničky aj peter nagy ma cd Peter Nagy a deti vyber.

dai
23. feb 2010

ahoj mirka,
nasa mala tiez frci na podhradskej od svojho narodenia - krasne pesnicky, lahko zapamatatelne - mala ma teraz 2,5 roka a pozna naspamat skoro 6 CD- ciek ( pocuvame vsade, v aute, doma... mam pocit ze stale 😅 )
teraz som jej zacala kupovat aj DVD-cka - ma hitovky ako Pat a Mat, Hello Kitty, Franklin a pod. - vlastne su to filmy k rozpravkam ktore bezia na Jim Jam-e.
Co sa jej este strasne paci je zlata brana ( bezi teraz v nedelu rano - nahravam jej to - ona nato rada tancuje a pesnicky tiez uz ovladame ) a zblaznena je do bambulky - vcera som jej akurat kupila knizku s bambulkinymi pribehmi - su tam aj vsetky texty k pesnickam - opatrovatelka mi dnes uz volala ze uz maju 3 pribehy za sebou ( su poucne, moja mala ma len vdaka tomu napr. vzdy chyti za ruku ked prechadzame cez cestu, lebo vie co sa stalo bambulke ked sa dedovi jozefovi vytrhla z ruky 😉

dadka212
23. feb 2010

Mirka teraz majú Podhradská a Čanaky aj Dvd Spievankovo, je to krásne spracované...pesničky a k tomu taký mini dej, maly je ako zhypnotizovany keď to pozerá 🙂

macka01
23. feb 2010

naše deti teraz frčia na CD nahovorené rozprávky od Dobšinského.Sú krásne sama si ich púšťam.

nadhera
23. feb 2010

mame od nich aj anglicky spievane CD - zatial nepustam, ale onedlho zacnem 😀

nikollette
23. feb 2010

Moj má rad Peter NAgy a deti výber... je tam 25 pesničiek.. dokonca sa páčia aj mne 😅

nadhera
23. feb 2010

samozrejme aj slovenske pozname od nich , dokonca aj v skolke im ich pustaju 😉

mirka414
autor
23. feb 2010

dakujeeeem za super tipy.uz objednavam.ste super mamicky 😵

mirka414
autor
23. feb 2010
emjee
23. feb 2010

mirka ja nahanam nejake pesnicky detske v nemcine - vies mi nieco odporucit?

mirka414
autor
3. apr 2010

emjee skus tuto popularna nemecka 😀

https://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU