icon

Poznáte fórum na kresťanské diskusie?

20. jan 2025

Poznáte nejaké diskusné fórum pre katolíkov? Niečo na štýl MK, ale že je to primárne fórum pre veriacich a pýtajú sa tam ľudia na témy ohľadom viery a s ňou spojených vecí.

Blbé komentáre si prosím nechajte, ďakujem 🙂

hygienka
20. jan 2025

Je tu súkromná skupina na MK. Ale také diskusné fórum nie je. Máš možnosť napísať otázku na FB - Vladyka Milan odpovedá, prípadne na IG sú kňazi,. ktorí majú občas Q&A

autor
20. jan 2025

@hygienka ďakujem

palculienka40
20. jan 2025

Na fb Mamicky zo spolocenstiev a tu na MK skupina Veriace mamicky

thirstymonk
20. jan 2025

Nič také žiaľ neexistuje. Naša slávna KBS takéto veci pramálo podporuje, skoro až nepodporuje.
Vladyka milan ti po pol roku odpíše, väčšinou to teda nie je vladyka milan, čo ti odpíše, ale nejaký jeho komorník.

V minulosti existovalo jedno PHPBB forum, ale už je fuč.

hygienka
20. jan 2025

@thirstymonk vôbec to nie je po polroku

svetlonos
20. jan 2025

No možno by bolo lepšie byť aktívne v nejakom spoločenstve a stretávať sa osobne. Nemáš v okolí taku možnosť? Niekedy mávajú kostoly takéto stretnutia.

autor
20. jan 2025

@svetlonos mám, ale chcela by som vedieť názor na jednu vec od nestranných ľudí. Tak ako si tu prídu ľudia po radu a názor v rúšku anonymity.
Napríklad na MK viem, aké odpovede by sa mi dostali. Ale chcela by som odpovede skôr od ľudí, ktorí vnímajú aj teologický aspekt, tú hĺbku a podstatu, ktorí vedia, prečo majú niektoré veci zmysel, a prečo by tak mali byť...

hygienka
20. jan 2025

Skupina veriace mamičky tu na MK môžeš poslať správu adminke a požiadať o uverejnenie otázky anonymne.

svetlonos
20. jan 2025

Napíš mi správu dám ti kontakt na milu pani, rada ti odpovede, robi take male poradenstvo 🙂 Je fajn, pokojne aj cez fb ti napise. Ona je v takom spoločenstve predmodlieva sa a riešiť takéto otázky rôzne aj s farárom 🙂.

autor
20. jan 2025

@svetlonos premýšľam, že asi zájdem za gréckokatolíckym kňazom, ktorý je v manželstve... (ja som rímo.)

autor
20. jan 2025

@svetlonos ale ďakujem, možno ti neskôr napíšem...