icon

Poznáte niekoho kto užíva LSD a aké to má na neho účinky?

17. jún 2020

NETÝKA SA TO MŇA ALE BLIZKEJ OSOBY !!!!!
Prosím vás aké to má účinky ?
Po akom čase sa prejaví závislosť?
Do akej miery je to nebezpečné ?
Keď ste niekoho takého poznali skončil na liečení prežil to alebo .. ? Ďakujem

medeaa
17. jún 2020

Ahoj, ucinky to ma rozne, clovek moze zazivat umocnene pocity, moze sa mu vsetko, na co sa pozera hybat a rozlievat, moze sa smiat/plakat, vsetko je popisane na nete dostatocne, myslim si. Zavislost vzniknut nemoze, pretoze na latku vznika velmi rychlo tolerancia a zaroven to nie je iba "zabavna" droga, mozu z nej byt aj zle stavy, uzkosti, strach a zaroven stavy mozu trvat aj 12 hodin. Otazne je, ze ci clovek, ktory uziva lsd neuziva aj nieco ine. Nebezpecne to je relativne. niekomu to neuskodi vobec a niekomu to moze prebudit nejake skryte psychicke problemy alebo mu uz bezny zivot potom nemusi davat zmysel. Nemyslim, ze by niekto kto berie lsd skoncil na lieceni zo zavislosti, jedine u psychologa mozno. Lsd je ale nebezpecne v zlom prostredi. Clovek moze stratit kontrolu nad sebou a nad tym kde sa nachadza. A samozrejme je nebezpecna kombinacia s inymi drogami... Inak sa so samotnym lsd neda ani predavkovat.

autor
17. jún 2020

@medeaa viem za na googli je toho veľa preto som sa pýtala o osobné skúsenosti 🙂 nie všetko čo sa píše na internete je pravda.

dzejsik
17. jún 2020

ak sa to týka niekoho blízkeho odporúčam poradiť sa tu www.menora.sk

medeaa
17. jún 2020

co som napisala nevylucuje osobnu skusenost, resp. skusenosti ludi ktorych poznam a info ziskane zo spolahlivych zdrojov. Nepisala by som Ti iba prazdne, vygooglene reci 🙂. Z odbornikov by Ti vedelo mozno poradit zdruzenie Storm.

k0ntra
25. jún 2021

Hlavne sa prestaňte plašiť a googliť sprostosti. LSD je psychadelikum, a ako na každé psychadelikum, ani naň nevzniká závislosť. Nie je možné to brať každý deň, lebo na druhý deň ti to už nič nerobí. Ide skôr o spirituálny zážitok a lepšie pochopenie seba samého, svojich problémov alebo tráum. Využíva sa hojne pri výskume psychických porúch. Ak je človek aspoň elementárne normálny, NIKDY nezažije bad trip. Dôležité je, aby bolo užívanie s príjemnými ľuďmi a v príjemnom prostredí (určite nie party, ale súkromie, doma, v lese, atď). V prípade, že trpíte bipolárnou poruchou, neodporúčam ho, len po dohode s terapeutom. Inak je to veľmi bezpečné a príjemné - človek sa na tom veľa a rád rozpráva. Nikdy som nezažila (ani ja, ani moji priatelia) žiadne vizuálne ani iné halucinácie pri nijakom množstve. Mám preto za to, že ľudia hovoriaci o "ružových drakoch" v živote nič neskúsili, len trepú kraviny. Ide len o vnútorný pocit, vonkajšia realita je taká istá, ako pred užitím.