icon

Poznáte osobne známu osobnosť mimo influencerov?

29. júl 2025

Poznáte niekto nejakú známu osobnosť? Nemyslím tým, influencera alebo účastníka reality show. Ale z radov spevákov, hercov, výtvarníkov, umelcov, politikov, novinárov, moderátorov, zabávačov apd?

Zmenil sa váš vzťah po tom, čo začal byť verejne známy?
Ovplyvnilo vás to nejako?

Strana
z3
kavasmliekom
29. júl 2025

@anonym_autor akože poznám, ale aby bol chlieb kvôli tomu lacnejší, alebo aby ma niekto kvôli nemu vítal na červenom koberci, to nie 😛

balerina2025
29. júl 2025

toto su teda temy.

autor
29. júl 2025
@kavasmliekom

@anonym_autor akože poznám, ale aby bol chlieb kvôli tomu lacnejší, alebo aby ma niekto kvôli nemu vítal na červenom koberci, to nie 😛

@kavasmliekom nepýtam sa, či to, že je slávny ovplyvňuje cenu chleba na SVK. Skôr ako sa váš vzťah zmenil po tom, čo sa zviditeľnil/a. Môžeme aj menovať alebo povedať oblasť... ak si s tým ok. Ak nie, tak anonymne.

anonym_dff3b5
29. júl 2025

Ako studentka som brigadovala v divadle, casto som stretavala hercov v zakulisi. Vacsina z nich boli normalni mili ludia, dalo sa s nimi prehodit par slov.

miskajerry
29. júl 2025

môj spolužiak bol Peter Cmorik

kavasmliekom
29. júl 2025
@anonym_autor

@kavasmliekom nepýtam sa, či to, že je slávny ovplyvňuje cenu chleba na SVK. Skôr ako sa váš vzťah zmenil po tom, čo sa zviditeľnil/a. Môžeme aj menovať alebo povedať oblasť... ak si s tým ok. Ak nie, tak anonymne.

@anonym_autor aha, tak ja ich poznám až od doby co boli viditelni. Nezmenilo sa nič. Ako vtedy aj teraz sa pozdravíme, niekedy prehodím pár slov, ale na kávy ani výlety spolu nechodíme. Párkrát som dostala lístky na koncerty. Niekedy som využila, niekedy nie.

anonym_5e5696
29. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nezmenil. Len jedna je v politike a vyhýba sa viac ľuďom, pretože väčšina od nej niečo chce vybaviť.

dankanka
29. júl 2025

@anonym_autor poznám. Náš vzťah sa nezmenil tým, že sa stal slávnym ale skôr nedostatkom času z oboch strán. Nikdy som slávnych ľudí nevnímala nijako špeciálne.

jenn7
29. júl 2025
@balerina2025

toto su teda temy.

@balerina2025 100x lepsia tema ako neznasam svokru a muz sa zmenil😝

anonym_2cc50d
29. júl 2025

poznala som
Ľubo Paulovič. zdal sa mi veselý, žoviálny. moja super kolegyňa bola s ním švagriná. dokonca jeho dcéra herečka a dcéra mojej kolegyne sa veľmi podobajú.
politik Moric - ešte väčší ch*j v reále ako v politike.
Daniel Heriban - osobne sme sa stretli pred jednou rešt. čumela som po ňom a on po mne že prečo tak po ňom čumím - že čo sa vlastne deje.

victoriab
29. júl 2025
@anonym_2cc50d

poznala som
Ľubo Paulovič. zdal sa mi veselý, žoviálny. moja super kolegyňa bola s ním švagriná. dokonca jeho dcéra herečka a dcéra mojej kolegyne sa veľmi podobajú.
politik Moric - ešte väčší ch*j v reále ako v politike.
Daniel Heriban - osobne sme sa stretli pred jednou rešt. čumela som po ňom a on po mne že prečo tak po ňom čumím - že čo sa vlastne deje.

@anonym_2cc50d to ze na niekoho cumis neznamena ze sa poznate 😆

mandzula
29. júl 2025

Poznam, jeden znamy politik bol moj spoluziak, chvilu dokonca frajer. Vzdy to bol had a hadom aj ostal.

anonym_5ec269
29. júl 2025

@anonym_autor ano, spolužiačky a spolužiakov a decká z nižších a vyšších ročníkov v škole v Bratislave. Mali rodičov hercov, moderátorku, spisovatela. Jedna dnes pracuje ako celkom úspešná slovenská herečka. Niektorí z nich nie sú dnes verejne známi,
ale v školských časoch pracovali v dabingu v televízii.
Dcéra jednej osobnosti robila modelku,
a na strednej mala ako 16ročná 33ročného frajera. Hnus. Nám sa to všetkým zdalo normálne, a závideli sme jej, lebo vraj mal auto. Dnes si hovorím,
to aký manipulatívny úchyl si nevie nájsť dospelú a loví medzi deťmi? Ale bola modelkou, tak bola takými chujmi obklúčená. Pokial viem, dnes má inú prácu a dúfam, že sa má dobre.

Moje vzťahy so všetkými nimi boli stále rovnaké, asi preto, že Slovensko je také malé. Občas pokecáme na Facebooku, vidíme sa na ulici, sme bývalí spolužiaci, spolužiačky.
Sú to ľudia.

Naživo som stretla, čo sa "influencerov" týka, dvoch Amerických youtuberov na ich meet and greet v USA a neskôr
jednu v Prahe.
Bolo to super. Tí dvaja robia videá o filmoch, ich histórii a vlastnej fikcii.
Ona o politike a ateizme.
Majú to pekné aj ťažké, kedže nemajú peniaze a trening na bodyguardov a narábanie s nepríjemnými fanušikmi, maju teda velký stres a strach z cudzích ludí.
Bolo krásne vidieť ich naživo, pokecať a skúšať ich naučiť slovenské slová. 🙂

laurinka27
29. júl 2025
@mandzula

Poznam, jeden znamy politik bol moj spoluziak, chvilu dokonca frajer. Vzdy to bol had a hadom aj ostal.

@mandzula To si mala napísať z anonymu a konkrétne. 😒

mandzula
29. júl 2025
@laurinka27

@mandzula To si mala napísať z anonymu a konkrétne. 😒

@laurinka27 menovat nebudem, ako anonym tu nevystupujem. A otazka tak ani nebola postavena.

victoriab
29. júl 2025

@anonym_autor fascinuje ma ze 80percent ludi nevie nspisat priezviska hercov spravne 😆 ten robo roth mal kedysi dobry podmanivy prejav ale teraz tak brutalne susle ze mi to pili usi

nenne27
29. júl 2025

@anonym_autor poznam, ale uz bol slavna ked prisla do nasej rodiny

diewcatqoo
29. júl 2025

Poznam jedneho rapera. Rapoval este ako mlady chalan a bolo to strasne, robili sme si z neho srandu. Rapuje aj teraz, podla mna je to stale strasne, ale nasiel si svoje publikum. Poznam dve influencerky. A v rodine mame spevacku, kedysi bola znama, ale teraz uz moc nevystupuje.

anonym_22e7c3
29. júl 2025

habera u nas byval,takze nam vkuse chodili fanynky
vedla mravec z radia
oproti obranca hokejista zabudla som meno...podhradsky

denkabemommy
29. júl 2025
@mandzula

@mandzula pri tomto mi napadol hneď šťukaj lístok 😅 ale dúfam že to nebol on

autor
29. júl 2025
@denkabemommy

@denkabemommy ešte dúfam, že nie Robo. Ani jeden, ani druhý.

mandzula
29. júl 2025
@denkabemommy

@denkabemommy ešte horšie😃

sulavikova
29. júl 2025

@anonym_autor poznám viacero. Napr. jeden z gympla: pre mňa stále: Das ist hrúza… tu je populárny

denkabemommy
29. júl 2025
@mandzula

@mandzula 😅 tak to si dala ozaj latku vysoko. Moc mi tých horších už nenapadá, ale asi ani nechcem vedieť

mandzula
29. júl 2025
@anonym_autor

@denkabemommy ešte dúfam, že nie Robo. Ani jeden, ani druhý.

@anonym_autor nie, nie, este horsie😃

petulda333
29. júl 2025
@mandzula

@mandzula jemine...snad nie nas najvyssi 🤣🤣

zitaje
29. júl 2025
@mandzula

@mandzula tak Igor 😀
Ja som raz bola na rande s jedným slávnym človekom pred tým, ako sa stal slávnym 😀 a jeden slovenský herec v mojom veku je syn maminej kamarátky z mladosti. A tak ďalej, je toho viac, a to sa ani nepohybujem v takých kruhoch, ani nie som nejaká extrovertná povaha. Ale mám pocit, že Slovensko je také malé, že to nie je taká neobyčajné, poznať zopár známych ľudí osobne.

mandzula
29. júl 2025
@petulda333

@mandzula jemine...snad nie nas najvyssi 🤣🤣

@petulda333 nemyslim, ze by mal zaujem😃

nikaeli
29. júl 2025

Môj spolužiak z gymka je lídrom jednej celkom úspešnej hudobnej skupiny. Náš vzťah je žiadny. Hneď po maturite sa odsťahoval a viac som ho nevidela. Nechodí ani na stretká.

mandzula
29. júl 2025
@zitaje

@mandzula tak Igor 😀
Ja som raz bola na rande s jedným slávnym človekom pred tým, ako sa stal slávnym 😀 a jeden slovenský herec v mojom veku je syn maminej kamarátky z mladosti. A tak ďalej, je toho viac, a to sa ani nepohybujem v takých kruhoch, ani nie som nejaká extrovertná povaha. Ale mám pocit, že Slovensko je také malé, že to nie je taká neobyčajné, poznať zopár známych ľudí osobne.

@zitaje uznavam, ze som musela byt padnuta na hlavu, ale zase az tak nie😳😃

Strana
z3