Poznáte šikovnú kaderníčku v Prešove za rozumnú cenu?
kadernictvo kreativ, p. Baranova, mlada kocka, uzasna
Fuu ja som sa teraz velmi sklamala z vychyteneho kadernictva..boc mi neurobili s vlasmi pytali desiatky eur..ani nepisem pre istotu kolko..by mi povedali ze som blazon
@nellka21 ahoj,dnes som bola u kamosky kadernicky Martiny Dvorcakovej na Svaboch,maju nove kadernictvo od pondelka,osamostatnili sa s kolegunkou,co striha panov.Je to kadernictvo pri zdravotnickom stredisku v garazoch,byvala herna hore maju nazov.denne od 8 do 17.00. Sobota 7-12,ceny perfekne,normalne.odporucam.
Dakujem za typy, pojdem na prieskum
Pripájam sa aj ja ak môžem, tiež momentálne zháňam kaderníčku, potrebovala by som urobiť melír, chodila som predtým k jednej pani veeeelmi šikovná ona robí krásne len strašne dlho jej to trvalo strávila som tam niekedy aj 4 hodiny a zaplatila dosť veľa, viem že je to pyplacka ale nemôžem si teraz na materskej dovoliť sedieť tak dlho u kadernícky a zaplatiť za to 50 eur tak budem vďačná za každú radu
@nellka21 och aj ja som počula nechcem tiež menovať na prešovských mamičkach si ho straaaaasne chvália, ale neskutočne peniaze berú objednajú vás o 3 mesiace a že vraj nič moc
Ak potrebujete uces alebo make up, tak mozem ja 🙂
@janulik2306 no skoro som odpadla...ked za taku sluzbu co mi robila slecna pytala take peniaze, nechcem vediet kolko tam stoji melir alebo pressetlenie celkovo...potrebujem fakt sikovne ruky co vedia zazraky s jemnymi vlasmi 🙂...nie zozdrat z koze za odstrihnutie 3cm
@janulik2306 ty si aspon z melir dala 50e..ja doslova za nic
@nellka21 kadernicka sa vola Martina Dvorcakova a striha,farbi,robi ucesy,ja som velmi spokojna,pred 2 rokmi sme boli na 5 tich svadbach a vzdy mi vymyslela iny uces,je kreativna,poradi. Chodia ku nej vsetky vek.kategorie.Ked mas predstavu o strihu a farbe,treba jej povedat,urobi max.pre spokojnost🙂

Pani Kačmárová, robí v bráne na zástavke MHD pri Kriváni v bráne, kde je oprava obuvi. Platila som 12 e cez pokladňu. Vošla som tam náhodne. Predtým ma známa ostrihala zle, bez bloku za 20 e.