icon

Poznáte šikovnú kaderníčku v Prešove za rozumnú cenu?

nellka21
19. júl 2018
oli18
19. júl 2018

Pani Kačmárová, robí v bráne na zástavke MHD pri Kriváni v bráne, kde je oprava obuvi. Platila som 12 e cez pokladňu. Vošla som tam náhodne. Predtým ma známa ostrihala zle, bez bloku za 20 e.

viviannka
19. júl 2018

kadernictvo kreativ, p. Baranova, mlada kocka, uzasna

nellka21
autor
19. júl 2018

Fuu ja som sa teraz velmi sklamala z vychyteneho kadernictva..boc mi neurobili s vlasmi pytali desiatky eur..ani nepisem pre istotu kolko..by mi povedali ze som blazon

nellka21
autor
19. júl 2018

@nellka21 *nic

nikush24
19. júl 2018

@nellka21 ahoj,dnes som bola u kamosky kadernicky Martiny Dvorcakovej na Svaboch,maju nove kadernictvo od pondelka,osamostatnili sa s kolegunkou,co striha panov.Je to kadernictvo pri zdravotnickom stredisku v garazoch,byvala herna hore maju nazov.denne od 8 do 17.00. Sobota 7-12,ceny perfekne,normalne.odporucam.

nellka21
autor
19. júl 2018

Dakujem za typy, pojdem na prieskum

filipenka
19. júl 2018

@nikush24 ahoj, mozem sa opytat, vedla je lekaren a z druhej strany predajna mäsa? Toto kadernictvo myslite?

janulik2306
19. júl 2018

Pripájam sa aj ja ak môžem, tiež momentálne zháňam kaderníčku, potrebovala by som urobiť melír, chodila som predtým k jednej pani veeeelmi šikovná ona robí krásne len strašne dlho jej to trvalo strávila som tam niekedy aj 4 hodiny a zaplatila dosť veľa, viem že je to pyplacka ale nemôžem si teraz na materskej dovoliť sedieť tak dlho u kadernícky a zaplatiť za to 50 eur tak budem vďačná za každú radu

janulik2306
19. júl 2018

@nellka21 och aj ja som počula nechcem tiež menovať na prešovských mamičkach si ho straaaaasne chvália, ale neskutočne peniaze berú objednajú vás o 3 mesiace a že vraj nič moc

matik3110
19. júl 2018

Ak potrebujete uces alebo make up, tak mozem ja 🙂

nikush24
19. júl 2018

@filipenka ahoj,isla som autom od maxu,na svaboch,za semaforom ku zdravotnemu stredisku za prechodom pre chodcov do lava a tam sa pred kadernictvom parkuje.vedla hore je reklama okno plasty,co som si vsimla,zistim co je vedla.mily pristup,aj normalne ceny.

filipenka
19. júl 2018

@nikush24 dakujem, zajtra som tam, tak pohľadám 😉

nikush24
20. júl 2018

@filipenka su na fcb,Kadernictvo Svaby,pozri foto,urcite najdes,pekny den

nellka21
autor
20. júl 2018

@janulik2306 no skoro som odpadla...ked za taku sluzbu co mi robila slecna pytala take peniaze, nechcem vediet kolko tam stoji melir alebo pressetlenie celkovo...potrebujem fakt sikovne ruky co vedia zazraky s jemnymi vlasmi 🙂...nie zozdrat z koze za odstrihnutie 3cm

nellka21
autor
20. júl 2018

@nikush24 a pani a robi ucesy ci pen striha?

nellka21
autor
20. júl 2018

@janulik2306 ty si aspon z melir dala 50e..ja doslova za nic

nikush24
21. júl 2018

@nellka21 kadernicka sa vola Martina Dvorcakova a striha,farbi,robi ucesy,ja som velmi spokojna,pred 2 rokmi sme boli na 5 tich svadbach a vzdy mi vymyslela iny uces,je kreativna,poradi. Chodia ku nej vsetky vek.kategorie.Ked mas predstavu o strihu a farbe,treba jej povedat,urobi max.pre spokojnost🙂

nellka21
autor
22. júl 2018

@nikush24 dlho sa caka kym vezme?

nikush24
22. júl 2018

@nellka21 ahoj, vzdy sa da dohodnut,skus ist osobne a uvidis,len mi teraz spominala,ze utorok,streda nebude v kadernictve.Objednavky vybavuje v priebehu tyzdna,ked ma volne, urcite sa najde vhodny termin 🙂

filipenka
23. júl 2018

@nikush24 dakujem,uz podla prveho opisu som to v pohode našla 😉