Skúsenosti s prácou obchodného zástupcu

milujem_modu
17. apr 2018

Ahojte, je tu niekto kto má skúsenosti s prácou Obchodný zástupca - Fincentrum alebo Klientsky poradca - Kooperativa poisťovna?

bosoriak
17. apr 2018

@milujem_modu Tak je to klientsky pracovnik, zvacsa to byva zaciatocnicka pozicia. Je to dobre na osvojenie komunikacie, zvladanie stresu, vseobecne na naucenie sa kontaktu s ludmi. Su dobri a zli pracovnici, zvycajne to poctivi a slusni dotiahnu dalej, aj ked im velmi dlho trva, kym ziskaju potrebny pocet klientov. Ci ta to uzivi, zalezi na tom, kolko ludi si schopna ukecat a na co.

Ja som pracovala s agentami a mozem povedat, ze mnohokrat to boli bohuzial ludia, ktorym islo cisto o zisk, ale o to prijemnejsie boli kontakty s tymi, co to robili naozaj poctivo. Inak obdivujem vsetkych normalnych klientskych pracovnikov, je to fakt tazka robota.

dominika6
17. apr 2018

@milujem_modu je obyčajný fin.poradca a je jedno v akej pobočke či firme...stále je pointa práce rovnaká..zháňať klientov a čo sa týka Koo odtiaľ ludia utekajú..

milujem_modu
autor
17. apr 2018

Môžem sa opýtať, ten klientsky poradca v Kooperative má aj vlastný priestor v kancelárii? Ide vlastne o to, kolko zmluv spracujete tolko bude Vaša provízia?

milujem_modu
autor
17. apr 2018

@dominika6 a co sa tyka Fincetrum nemáte nejaké skúsenosti z počutia? Čize oboje pozicie su zalozené na zhánaní klientov a uzatváraní zmluv

macik34
17. apr 2018

@milujem_modu tieto prace su na 90% na zivnost

macik34
17. apr 2018

Fincentrum bude riez na zivnost

dominika6
17. apr 2018

@milujem_modu áno je to normálne fin,poradenstvo kde zháňaš ludí na poistky..

milujem_modu
autor
17. apr 2018

Ďakujem za rady, takže od takýchto pozicii ustupujem

cukricek4
17. apr 2018

tazka praca :/ ide tam o to ako dobre vies komunikovat s ludmi a ako vies "presviedcat", zarabas podla toho kolko klientov si ziskas. samozrejme vacsina ludi zacina s rodinou a priatelmi ale to je dost take nevdacne :/

dominika6
17. apr 2018

@milujem_modu
bez urazky.. a co si cakala... ved uz z nazvu to je jasne... ci si myslela ze budes v kancli za 800,-a cely den sa hrat na pc?..

milujem_modu
autor
17. apr 2018

@dominika6 hrať na pc určite nie, na modrý konik som dávala diskusiu preto, lebo som čakala a čakám normálne odpovede, vôbec som nenapísala, že chcem zarabať a hrať sa na pc za 800 euro 🙂

dominika6
18. apr 2018

@milujem_modu vravím bez urážky ...lebo tieto pozície sú známe už dlhé roky,preto sa divím že si čakala niečo iné 🙂

milujem_modu
autor
18. apr 2018

@dominika6 Jasné, v poriadku 🙂 len som chcela vedieť názor ľudí, ktorí s tým majú viac skúseností 🙂 ale dakujem 🙂

skyahiah
18. apr 2018

@milujem_modu ahoj, ano vo Fincentre je to na zivnost a provizie dostavas z uzavretych zmluv, zhanas si klientov a robis im hypoteky, uvery, poistky.. cize nemas fixnu mzdu a este je tam nejaka podmienka, ze ak klient zrusi nejaku zmluvu alebo prestane platit skor ako dva roky po uzatvoreni, musis proviziu vratit. neviem ci to je aj pri uveroch, ale pri poistkach hej pokial viem. znama tam robi. ale zas niekomu vyhovuje ze nemas fixnu pracovnu dobu a mozes to robit aj popri zamestnani vpodstate.

dominika6
18. apr 2018

@milujem_modu toto môžeš robiť kludne aj popri svojej robote,ak by si sa v tom našla..

skaredekacatko
18. apr 2018

kamoska robi v kooperative ma fixny plat stanoveny neviem koľko ale viac ako minimum plus provízie za znluvy . ak do 2 rokov zrusia vracia províziu. Majú dané kolko čoho musia splniť čiže koĺko domov životiek pzp a sú na poradách za to buzerovaný. ak si šikovná tak máš aj čas na osobné voľno popri robote ale musíš mať produkciu.

macik34
18. apr 2018

@milujem_modu no skus pocitat s tym, ze zo zaciatku ziadnu zmluvu neuzatvoris..

macik34
18. apr 2018

@milujem_modu dostanes minimum v hrubom. A budes stale niekoho otravovat, aby si zalozil poistenie