Prax na stavebnom úrade
Ahojte,
moja dcéra mala mať v tomto období prax zo strednej školy obchodnej na stavebnom úrade. Prax sa im v tejto situácií neuskutočnila. Preto má každý žiak napísať čo by robil na praxi na tri strany, ale momentálne je úrad zavretí a na internete moc informácií sme nenašli, preto by som sa Vás chcela spýtať ak ste niekto pracoval, alebo pracujete na stavebnom úrade čo je Vaša náplň práce.
Ďakujem za všetky odpovede🙂
@slawka2208 nemusí to byť úplne obšírne ale aspoň aká je tam náplň práce (dcéra by si to už rozpísala)
Ja som na praxi od rana do obeda len peciatkovala spisy, vypisovala obalky, prefocovala co bolo treba. U nas teraz praktikanti ukladaju spisy do archivu napr, pomahaju roznasat a zbierat postu po oddeleniach. Toto sa zvacsa zvykne robit takmer vsade, ak by jej dosli napady 😊
Je toho vela, tazko v skratke odpisat. Vo vseobecnosti stavebny urad vydava uzemne rozhodnutia, stavebne povolenia, resp. oznamenia k ohlaseniu drobnej stavby /stavebnych uprav/, kolaudacne rozhodnutia, dodatocne stavebne povolenia, rozhodnutia o odstraneni stavby, zmeny ucelu uzivania stavby a este ovela viac. Pozri zakon 50/1976 Zb. zakonov, je to narocna praca, ale tak ako pise otazka1 v skutocnosti by na praxi len peciatkovala vykresy

potrebuješ to obšírnejšie? alebo len v skratke.