Prečo chýba sneh milovníkom zimy?
Chcem sneh, milujem zimu.. Je mi ľúto ze tak krátko snežilo, u nas predpoveď na 30dni žiaden sneh nic...
to by som chcela vedieť kde dotyční bývajú lebo tu na sr je oteplenie asi všade.Ja neviem možno jedine tak po Tatrami je sneh ak aj ten neni náhodou umeláč😀 tento rok snežilo ozaj málo.Minulý rok ho bolo viac aj u nás v dedine.Aj ked neboli velké minusky ale rozpustil sa a znovu napadol po nejakom čase.A takto dokola.Ale táto zima je o ničom ozaj.Tiež mám rada zimu a sneh
tiež som tento rok vzdala lyžiarsku sezónu. Boli sme zatiaľ 2x na svahu, mimo ani raz, ani veľmi niet kam. Ak mám niesť lyže hodinu na chrbte a potom zlyžovať 100 m, tak to ma nebaví. Ak sa zadarí, tak ešte vybehneme na Donovaly s dcéru. Ináč, tento rok naozaj katastrofa zo snehom. A na figu je aj to, že vôbec sa nedoplnia zásoby vody, lebo nieto z čoho. A pre mamičky, ktoré odporúčate ísť niekam- tak na to by sme museli mať príjem, lebo lyžovačka v Rakúsku, Taliansku či Švajčiarsku nie je lacný špás.
@hanka5215 aj mne je to ľúto,,ale čo s tým narobíš ?
Treba sa s tym zmierit, Slovensko je v takom podnebnom pasme, ze pomaly ale urcite budu v dosledku oteplovania zimy mierne bez snehu a leta priserne teple. My v BA a na juhu to uz vidime, ale dojde to aj vyssie.
Chod bývať do Tatier a užiješ si viac snehu. Ja som zimu neznášala, jedine keď som žila v Tatrách bola prijateľná, bývalo vtedy viac snehu ako bolo tento rok
rok, so synom stále vonku, ono tá zima je oveľa prijateľnejšia keď je sneh. Pár rokov som znova na západe Slovenska a zimu doslova prežívam. Ale ja som celkovo letný typ, takže už odratavam kým bude jar/leto, slniečko,..
Je to smutné, nie len kvôli snehu. Je málo zrážok, bude suchá jar, horšie podmienky na pestovanie. Háveď v zime nevymrzla, bude veľa škodcov, bude treba všetko striekať, aby i to málo nezožrali. Zas zásah pre prírodu. Keď sa neurodí dosť, bude všetko drahšie. Príde daždivé leto, zas bude všetko hniť namiesto dozrievania.. zima má byť v zime, teplo v lete, pekne sme to tu dogazdovali..
Ja mám rada zimu aj sneh, ale keby cesty a chodníky nech sú upratané a nech je aj meter snehu 😀 ☺️
A mam rada keď je vonku -15 stupňov a svieti slnko ;)
Ja som nadsena 😊
Extrémne sucha zima, až sa bojím, ako to bude s vodou v jari a v lete...
Minule leto Bratislava +42C a sneh tak poriadny bol naposledy 2013.. A zimy v Bratislave su take, že jeden rok snežilo hodinu, za celu zimu, videla som jednu vločku, roztopila sa a šmytec, druhy rok snežilo v noci z 23.12. na 24.12 išla som spať o pol noci a rano už nikde nič nebolo, a potom nič, tento rok snežilo na Mikuláša, večer samozrejme všetko roztopené a potom ani ťuk. S komunistami odišiel aj sneh .. 😀
Aj ja mám rada zimu, zbožňujem snáď všetky zimné športy, vedeli sme sa parádne vyblázniť na snehu, teraz od novembra len kvasíme, bola som možno 3x na bežky :( s deťmi tiež neviem čo robiť … je mi ľúto aj koli nim. A čo je najhoršie že je sucho a chyba voda, hladiny riek minimálne. Ale ľudia si to neuvedomujú…hlavne že vonku nie je člapkanica, tak sú spokojní
@ahhola presne..spadne pár ❄️❄️❄️klesne pod nulu a už kalamita,horory🥴
@nika23t už včera bolo neskoro...tu na okolí vyschnutý každý druhý prameň.. ľudia myslia, že voda z kohútikov potečie večne a želajú celoročne 50 stupňov,lebo furt im málo novodobého pekla 🤦
cele detstvo sme sa spušťali z bobov za domom taký mini kopec ale to boli najlepšie zimy v detstve
Som na tom rovnako a je mi z toho veľmi smutno, hlavne kvôli deťom.
Príď na opravu tu máme snehu dosť a momentálne sme sa zas zobudili do snehu 🙂
No ja zimu milujem…… zimu ale nie takuto aku sme my v rodine zažili uz od decembra choroby nic ine , mycoplazmy chlamydie , mutácie covidu a chrípku ja uz chem rychlo jar leto nech aj mam zhoršenú alergiu ktoru mavam len nie toto . A takuto zimu chorobnú …..prepáč ja teda zimu nemusim vobec, ja sa potrebujem presťahovať k moru chronicky dutinar aj alergia a dcéra alergička mi chce a potrebujeme more 🥲
@ahhola to je fakt taky problém napísat, kde to bolo fotené?
@tanika vase choroby zo zimou ako suvisia, ked ani ziadna nie je... Vies kedy bude zima, na stavim krk, ten jeden, dva, tri dni, kedy budu kvitnut stromy🌸🌸🌸to prituhne. 2 tyzdne nazad bola poladovica, pred tym po ar dni teplo, potom tiez a prave v tento jeden den kam s rozflakal auto...
@karolinakr uuuuz sa ti venujem😂
@ahhola ok.pekná kôpka snehu..vyzerá, že veĺa nasnežilo, možno len cestári odhrnuli z cesty a spravili závej
na tej mojej fotke ozaj nasnežilo 40cm snehu na krikoch
@karolinakr no clovece, neviem to uz najst, bolo to z netu,
zadaj Kalamatita 1987 do G. 😅

@hanka5215 sadni do auta alebo na vlak a jupi za snehom.Mne uz lezie pekne na nervy😂,bodaj by bolo zajtra aspon 15°C a do vecera zmizol😉