Prečo Epson Ecotank netlačí Word a PDF dokumenty?
Prečo mi netlačí word ani PDF dokumenty tlačiareň Epson ecotank?
@tina1549 vytlačilo čierny prúžok namiesto jednej vety čo som potrebovala vytlačiť. Ide o novú nezabehnutú tlačiareň 🤦♀️
treba skúsiť vycistiť tlačovú hlavu, alebo preinštalovať driver
@tina1549 robí tak či dostane pokyn cez wifi od mobilu alebo od MacBooku. Novú tlačiareň mám prečisťovať? Píše že mám zmeniť formát z wordu do PDF a keď tak spravím, stále tlači prúžok.
nie čistiť ručne, ale mala by tam byť možnosť vyčistiť tlačovú hlavu alebo skúsiť test tlačiarne možno sa musí rozbehnúť môže tam byť niečo zaseknuté
Ak máte cisto novu prave nainštalovanu tlačiareň, tak vám tlačiareň po zapnutí a nainštalovani appky do tel alebo programu do PC vytlačí testovací dokument.
Máme Epson Ecotank a tlačí úplne všetko.
@chvostik1 testovací dokument bol ok. Všetky farby všetko prebehlo v poriadku v rámci testovania.
@tina1549 keď som daný text odfotila a dala tlačiť ako fotku, vytlačilo ok. Aj iné obrázky, ktoré som tlačila deťom na vymaľovanie (3 kusy) vytlačila ok až na pol jedného obrázku, ktorý som tlačila sko prvý a vytlačilo len pol obrázku vcielky Máji.
Skúšali ste, zapnúť a vypnúť tlačiareň a skúsiť tlačiť ešte raz?
Máte nainštalované správne ovládače?
@chvostik1 ponúklo mi inštaláciu pre L3200 alebo nejakú takú radu a ja mám L3276

a niečo iné tlačí?