icon

Prečo je náš Lidl zatvorený?

1. sep 2024

Nemali byť obchody otvorené? Náš lidl je zavretý..... Prečo?

Strana
z2
patka06
1. sep 2024

Lidl otvorený.

janai1
1. sep 2024

a kde je tvoj lidl?

melanta
1. sep 2024

Napríklad v Petržalke sú celoročne v nedeľu zatvorené 2 predajne Lidl, pretože sú vedľa kostolov, neviem či nestoja na pozemkoch, ktoré patria cirkvi.

melanta
1. sep 2024

@patka06 niektoré sú v nedeľu zatvorené celý rok.

ukgirls
1. sep 2024

koniec sveta nastal .. nemozes ist do lidla ..omg co budes robit?????

alickapusinka
1. sep 2024

aj u nás je zavretý.

danica2711
1. sep 2024

ooo, Lidl, prečo si mi to urobil, PREČO???!!! Tak choď do iného obchodu, či si myslíš, že my teraz vybehneme bohviekam a pôjdeme ti nakúpiť, či čo si chcela dosiahnuť týmto príspevkom?

basulaak
1. sep 2024

Asi je vedla kostol. Presne tak ako v petrzalskych pripadoch

diewcatqoo
1. sep 2024

A nas Lidl by bol dnes otvoreny tak ci tak 🙂

veronka1996
1. sep 2024

Lebo je zatvoreny.

mandzula
1. sep 2024

@ukgirls pise niekde, ze nastal koniec sveta? Normalne sa pyta. Ani ja som napriklad nevedela, ze niektore su v nedelu zavrete, dozvedela som sa to az v tejto diskusii vdaka zenam ochotnym poskytnut info bez vysmechu.

lusanko
1. sep 2024

Pekne hlúpe odpovede. Už nemám slov na niektoré ženy.

viestta
1. sep 2024

@lusanko aka otazka, taka odpoved. Nebolo by lepsie zistit si to na ich strankach a nie pytat sa na MK (ano, je viem, MK je lepsi ako Googel, ale aj tak...)

mandzula
1. sep 2024

@viestta vies, co je problem? Ze MK je akousi sutazou, kto da co najustipacnejsiu odpoved a ziska za nu co najviac palcov hore a nie miestom, kde najdes odpovede. Autorke zrejme islo o to, ze pomaly dva tyzdne pol Slovenska riesi, ci su obchody otvorene aj tuto nedelu, ked je sviatok, mozno tu cita znova ustipacne odpovede, ze jasne, ved uz to nie je den pracovneho pokoja, tak sa teda vypravi do obchodu a ten je zavrety. Ano, moze si to najst na stranke Lidla, no tam sa mozno dozvie len to, ze je zavrety, nie dovod, tu napriklad zisti, rovnako ako ja, ze niektore prevadzky to celkovo v nedelu maju inak.

janai1
1. sep 2024

@mandzula ale to či ide o takýto Lidl je iba dohad, keďže nenapísala ktorý. Ale tak snáď nie je úplne padnutá na hlavu ze XY rokov je ten lidl v nedeľu zavretý a zrazu dnes by bol otvorený.

Podľa mňa je to tá z minulej témy ktorá sa so všetkými hadala ze lidl bude dnes zatvorený a zas chce len rozviriť hladinu aby sa tu niektoré pohádali

sante81
1. sep 2024

@mandzula súhlasim, stupídne otázky na fóre , ale v každej jednej diskusii tie isté prispievatelky

mandzula
1. sep 2024

@janai1 to ti povedat neviem, taku temu som nezachytila, no fakt je ten, ze velka cast diskusii je o vysmechu a nie o potrebe pomoct.

lucylaw
1. sep 2024

U nás v Petržalke sú zavreté 2 predajne Lidl každú nedeľu celoročne,pretože stoja vedľa kostolov..

rozculena
1. sep 2024

ja som vôbec nevedela,že niektoré sú zatvorené každú nedeľu😲
A to kvôli kostolu v blízkosti? To ten Lidl zatvoril sám od seba alebo kto mu to zakázal? To som nepochopila....u nás je veľká samoobsluha v blízkosti kostola a v nedeľu po omši ľudia z kostola rovno do obchodu.....

viestta
1. sep 2024

@mandzula hlavne, ze sa spytala preco je JEJ Lidl zatvoreny. Ani srnky netusia, ktory je to ten JEJ Lidl...
@rozculena aj u nas rovno z omse do Kauflandu cez cestu

marsmykkok
1. sep 2024

Je možné, že ak je menší nemá kto robiť, 95 percent ľudí nevedelo, že 1.9 nie je už deň pracovného pokoja, zamestnanci si naplánovali dovolenky, pobyty a neprídu do práce a prídu o peniaze za pobyt/dovolenku.

melanta
1. sep 2024

@rozculena je to dohoda medzi Lidlom a rímskokatolíckou cirkvou, že v nedeľu budú predajne v tesnej blízkosti rímskokatolíckych kostolov zatvorené, keďže je deň pokoja podľa cirkvi.

rozculena
1. sep 2024

@marsmykkok prepáč,ale ty vôbec netušíš,ako to funguje v obchode😂 určite ho zavrú preto,lebo zamestnanci si naplánovali dovolenky😂

nelka93
1. sep 2024

@melanta v dubravke je lidl vedľa kostola a je otvorene aj v nedeľu. Takže zrejme nie každý lidl ma takú dohodu, len kvôli tomu ze je nedela

nelka93
1. sep 2024

@marsmykkok 95% ľudí nemá internet a telku? Však sa to rieši už pol roka asi

hara_vara
1. sep 2024

@melanta stoja,patria
bola to podmienka

melanta
1. sep 2024

@nelka93 pretože kostol v Dúbravke nestojí na pozemku, ktorý patrí cirkvi.

thunderdome
1. sep 2024

So mnou ten dnešok dobre vybabral. Já rekú že je štátny sviatok tak zvykli byť všetky potraviny zatvorené… Idem si na pumpu a do večierky automaticky a až keď som predražene nakúpil, som zistil že sú potraviny otvorené! Došlaka. Cez štátne sviatky nezvykli byť vôbec. Ani Tesco, ani Jednota, ani Billa, ani Lidl, ani Kaufland. Štátny sviatok = Nažereš sa iba na pumpe a vo večierke.

thunderdome
1. sep 2024

Som z malého mesta, my nemáme KFC, McDonalds, BurgerKing a také čo aj cez sviatky funguje. Jedine pizzerka, pumpy a večierky. Inák nič. Aj kebab zatvorený aj bagetéria.

Strana
z2