Prečo je náš Lidl zatvorený?
Nemali byť obchody otvorené? Náš lidl je zavretý..... Prečo?
a kde je tvoj lidl?
Napríklad v Petržalke sú celoročne v nedeľu zatvorené 2 predajne Lidl, pretože sú vedľa kostolov, neviem či nestoja na pozemkoch, ktoré patria cirkvi.
koniec sveta nastal .. nemozes ist do lidla ..omg co budes robit?????
aj u nás je zavretý.
ooo, Lidl, prečo si mi to urobil, PREČO???!!! Tak choď do iného obchodu, či si myslíš, že my teraz vybehneme bohviekam a pôjdeme ti nakúpiť, či čo si chcela dosiahnuť týmto príspevkom?
Asi je vedla kostol. Presne tak ako v petrzalskych pripadoch
A nas Lidl by bol dnes otvoreny tak ci tak 🙂
Lebo je zatvoreny.
Pekne hlúpe odpovede. Už nemám slov na niektoré ženy.
@viestta vies, co je problem? Ze MK je akousi sutazou, kto da co najustipacnejsiu odpoved a ziska za nu co najviac palcov hore a nie miestom, kde najdes odpovede. Autorke zrejme islo o to, ze pomaly dva tyzdne pol Slovenska riesi, ci su obchody otvorene aj tuto nedelu, ked je sviatok, mozno tu cita znova ustipacne odpovede, ze jasne, ved uz to nie je den pracovneho pokoja, tak sa teda vypravi do obchodu a ten je zavrety. Ano, moze si to najst na stranke Lidla, no tam sa mozno dozvie len to, ze je zavrety, nie dovod, tu napriklad zisti, rovnako ako ja, ze niektore prevadzky to celkovo v nedelu maju inak.
@mandzula ale to či ide o takýto Lidl je iba dohad, keďže nenapísala ktorý. Ale tak snáď nie je úplne padnutá na hlavu ze XY rokov je ten lidl v nedeľu zavretý a zrazu dnes by bol otvorený.
Podľa mňa je to tá z minulej témy ktorá sa so všetkými hadala ze lidl bude dnes zatvorený a zas chce len rozviriť hladinu aby sa tu niektoré pohádali
U nás v Petržalke sú zavreté 2 predajne Lidl každú nedeľu celoročne,pretože stoja vedľa kostolov..
ja som vôbec nevedela,že niektoré sú zatvorené každú nedeľu😲
A to kvôli kostolu v blízkosti? To ten Lidl zatvoril sám od seba alebo kto mu to zakázal? To som nepochopila....u nás je veľká samoobsluha v blízkosti kostola a v nedeľu po omši ľudia z kostola rovno do obchodu.....
Je možné, že ak je menší nemá kto robiť, 95 percent ľudí nevedelo, že 1.9 nie je už deň pracovného pokoja, zamestnanci si naplánovali dovolenky, pobyty a neprídu do práce a prídu o peniaze za pobyt/dovolenku.
@marsmykkok prepáč,ale ty vôbec netušíš,ako to funguje v obchode😂 určite ho zavrú preto,lebo zamestnanci si naplánovali dovolenky😂
@marsmykkok 95% ľudí nemá internet a telku? Však sa to rieši už pol roka asi
So mnou ten dnešok dobre vybabral. Já rekú že je štátny sviatok tak zvykli byť všetky potraviny zatvorené… Idem si na pumpu a do večierky automaticky a až keď som predražene nakúpil, som zistil že sú potraviny otvorené! Došlaka. Cez štátne sviatky nezvykli byť vôbec. Ani Tesco, ani Jednota, ani Billa, ani Lidl, ani Kaufland. Štátny sviatok = Nažereš sa iba na pumpe a vo večierke.
Som z malého mesta, my nemáme KFC, McDonalds, BurgerKing a také čo aj cez sviatky funguje. Jedine pizzerka, pumpy a večierky. Inák nič. Aj kebab zatvorený aj bagetéria.

https://www.lidl.sk/