icon

Prečo mi včely všade "behajú" v jeden deň?

15. mar 2025

V noci sa mi snívalo o tom že ma ustipla včela. Počas nasledujúceho dňa sa pýtal riaditeľ kolegu, že ako sa majú jeho včely, koľko ich majú. Zaujalo ma to, pretože z ničoho nič takáto debata, a pripomenulo mi to môj sen. Poobede môj syn pri hre s hračkami si priniesol postavičky legové, vrátane včielky...
Nerozumiem tomu, že v jeden deň to takto bolo tematicky okolo včiel. Znie to možno, že - no a? ... Ale prišlo mi to čudné. Mesiace predtym nebola reč o vcele.

tundra
15. mar 2025

Bud rada,ze to boli vcely...predstav si,ze sa ti sniva o psich vykaloch a syncek ti jeden prinesie😂

autor
15. mar 2025

@tundra tých som si užila z cizmiciek ajaj, no ale neviem čo toto malo značiť. Riešim v hlave riadny guláš. Toto možno malo na chvíľu rozptýliť moju preťaženu myseľ.

tundra
15. mar 2025

Potrebujes oddych,hlava nedokaze vypnut,neznamena to nic,mozno mas zly spanok...

autor
15. mar 2025

@tundra mám zlý spánok. Budím sa nadránom a neviem spať. Hlava funguje a zbytočne. Ako keby cez deň pohoda, pracujem fyzicky, trochu s ľuďmi, a v noci si hlava spomenie na všetko nevyriešené. Som unavená.

tundra
15. mar 2025

Aj ja...,robim aj v noci a niekedy je toho vela.
Pri prechode z nocnej do normalneho rezimu,si davam 2mg melatonin.Niekedy spim dobre,niekedy malo.Najlepsia je fyzicka zataz,len niekedy je toho tak vela,ze sa mi nechce...

deti95060810
15. mar 2025

je to len náhoda...
lepšia by bola náhoda s peniazmi... 😉
spánok si lieč. lebo to prejde do stavu chronického..

autor
15. mar 2025

@tundra už aj ja davam melatonín 1mg každý pracovný deň pred spaním

autor
15. mar 2025

@deti95060810 bojom sa že budem na liekoch. Mám starosti a potom v moči sa budím a nespím.

tundra
15. mar 2025

Melatonin kazdy den neodporucam,aj ked to je len 1mg...

bielasovicka
15. mar 2025

@tundra prečo? Ja lenže, aj ja si dávam.

katarinaba
15. mar 2025

Mne sa raz snivalo, ze som slapla do hov.. v sprche. Potom som rano naozaj do jedneho slapla. Tak reku podam si loto a vyhrala som dalsie hov.. Takze to cele znamenalo len jedno - hov.. Toto myslim naozaj vazne, nerobim si srandu.
Mozog je neskutocna studnica nahod a vyplodov. Nedavno som vo sne zas chcela na ulici stlacat nos cudziemu dietatu v kociku. Ako malu ma napadla handra, ktora sa zmenila na medveda.

Ani nevies, kde vsade si videla ci pocula o vcele, ale to len ty si myslis, ze nie. Tvoj mozog nasava pocas dna ako spongia aj veci, ktore "nevidis" a v noci potom pracuje. Navyse tym "cudnym" snom si sa na vcely zamerala, preto si ich videla vsade. To sa napr. stava aj ked sa o nieco zaujimas, lebo si to chces napr. kupit - zrazu tu vec vidis casto, vsade. Tvoj mozog to vidi a povazuje za dolezite, tak ti to doslova "ukaze". Ked sa pripoji neskora vecera (plny zaludok na noc), stres ci nespavost, potom s tymi info dokaze divy.
Zameraj sa na dovody zleho spanku, skus nejaky caj na dobry spanok, pripadne doplnok z lekarne a neries cudne sny, naozaj nic neznamenaju.
Prajem uz len sladke sny ✊️🤗

tundra
15. mar 2025

@bielasovicka je to v pribalovom letaku.Vo Švajčiarsku je len na predpis.Kupis aj vyzivove doplnky,ale Melatonin nie.Ja som to konzultoval s lekarom a uzivam 2-3 tablety mesacne.Niekedy spim dobre,ale boli ma na druhy den hlava.
Je to hormon,ktory davas do tela a organizmus si zvykne,ze nemusi tolko produkovat.Skus poguglit...

danica2711
15. mar 2025

máš pravdu - no a?

cacianka
15. mar 2025

@katarinaba top napísané. Mozog si hra vlastné divadlo aj kino dohromady.
Či všetko sa snívalo mne !
1.5m kopa 💩💩💩 na wc mise
Cestujem v električke vzadu a od pol pása dole som holá, vystupujem na Obchodnej ulici
Stojím na 5. poschodí stavby a všetky schody sú zbúrané