Prečo mi včely všade "behajú" v jeden deň?
V noci sa mi snívalo o tom že ma ustipla včela. Počas nasledujúceho dňa sa pýtal riaditeľ kolegu, že ako sa majú jeho včely, koľko ich majú. Zaujalo ma to, pretože z ničoho nič takáto debata, a pripomenulo mi to môj sen. Poobede môj syn pri hre s hračkami si priniesol postavičky legové, vrátane včielky...
Nerozumiem tomu, že v jeden deň to takto bolo tematicky okolo včiel. Znie to možno, že - no a? ... Ale prišlo mi to čudné. Mesiace predtym nebola reč o vcele.
@tundra tých som si užila z cizmiciek ajaj, no ale neviem čo toto malo značiť. Riešim v hlave riadny guláš. Toto možno malo na chvíľu rozptýliť moju preťaženu myseľ.
Potrebujes oddych,hlava nedokaze vypnut,neznamena to nic,mozno mas zly spanok...
@tundra mám zlý spánok. Budím sa nadránom a neviem spať. Hlava funguje a zbytočne. Ako keby cez deň pohoda, pracujem fyzicky, trochu s ľuďmi, a v noci si hlava spomenie na všetko nevyriešené. Som unavená.
Aj ja...,robim aj v noci a niekedy je toho vela.
Pri prechode z nocnej do normalneho rezimu,si davam 2mg melatonin.Niekedy spim dobre,niekedy malo.Najlepsia je fyzicka zataz,len niekedy je toho tak vela,ze sa mi nechce...
je to len náhoda...
lepšia by bola náhoda s peniazmi... 😉
spánok si lieč. lebo to prejde do stavu chronického..
@tundra už aj ja davam melatonín 1mg každý pracovný deň pred spaním
@deti95060810 bojom sa že budem na liekoch. Mám starosti a potom v moči sa budím a nespím.
Melatonin kazdy den neodporucam,aj ked to je len 1mg...
@tundra prečo? Ja lenže, aj ja si dávam.
Mne sa raz snivalo, ze som slapla do hov.. v sprche. Potom som rano naozaj do jedneho slapla. Tak reku podam si loto a vyhrala som dalsie hov.. Takze to cele znamenalo len jedno - hov.. Toto myslim naozaj vazne, nerobim si srandu.
Mozog je neskutocna studnica nahod a vyplodov. Nedavno som vo sne zas chcela na ulici stlacat nos cudziemu dietatu v kociku. Ako malu ma napadla handra, ktora sa zmenila na medveda.
Ani nevies, kde vsade si videla ci pocula o vcele, ale to len ty si myslis, ze nie. Tvoj mozog nasava pocas dna ako spongia aj veci, ktore "nevidis" a v noci potom pracuje. Navyse tym "cudnym" snom si sa na vcely zamerala, preto si ich videla vsade. To sa napr. stava aj ked sa o nieco zaujimas, lebo si to chces napr. kupit - zrazu tu vec vidis casto, vsade. Tvoj mozog to vidi a povazuje za dolezite, tak ti to doslova "ukaze". Ked sa pripoji neskora vecera (plny zaludok na noc), stres ci nespavost, potom s tymi info dokaze divy.
Zameraj sa na dovody zleho spanku, skus nejaky caj na dobry spanok, pripadne doplnok z lekarne a neries cudne sny, naozaj nic neznamenaju.
Prajem uz len sladke sny ✊️🤗
@bielasovicka je to v pribalovom letaku.Vo Švajčiarsku je len na predpis.Kupis aj vyzivove doplnky,ale Melatonin nie.Ja som to konzultoval s lekarom a uzivam 2-3 tablety mesacne.Niekedy spim dobre,ale boli ma na druhy den hlava.
Je to hormon,ktory davas do tela a organizmus si zvykne,ze nemusi tolko produkovat.Skus poguglit...
máš pravdu - no a?
@katarinaba top napísané. Mozog si hra vlastné divadlo aj kino dohromady.
Či všetko sa snívalo mne !
1.5m kopa 💩💩💩 na wc mise
Cestujem v električke vzadu a od pol pása dole som holá, vystupujem na Obchodnej ulici
Stojím na 5. poschodí stavby a všetky schody sú zbúrané

Bud rada,ze to boli vcely...predstav si,ze sa ti sniva o psich vykaloch a syncek ti jeden prinesie😂