Prečo môžem odosielať imessage, ale telefón je blokovaný?
Ahojte, prosím vás, vie mi niekto vysvetliť ako je možné, že ma má dotyčná osoba zablokovanú na telefóne, keď jej volám, tak ma hneď prepne na odkazovku, ale imessage ( obidvaja máme Iphone) mi ukazuje “ doručené”.
A aky je v tom rozdiel kebyze jej tie spravy aj dojdu? Ak si ta zablokovala pravdepodobne s tebou nechce byt v kontakte, cize je uplne jedno ci jej ta sprava dosla alebo nie
A aky je v tom rozdiel kebyze jej tie spravy aj dojdu? Ak si ta zablokovala pravdepodobne s tebou nechce byt v kontakte, cize je uplne jedno ci jej ta sprava dosla alebo nie
@prasiatko30 Len ma to zaujíma, či sa dá na Iphone/Imessage nejako “ presunúť” správy, keďže mi stále ukazuje doručené, ale keď volám, tak som zablokovaná…
@nikoletta1712 mne telefón iba ukazuje, že mi zablokovaná osoba volá, ale nezvoní mi. Správu mi nevie poslať. Keď volá mnou zablkovaný z androidu, tak mám obsadzovací tón a na telefóne sa mi nič nezobrazuje.
@sulavikova Ďakujem…
Mňa len pobavilo že je to v téme chcem schudnúť 😂😂😂
Mňa len pobavilo že je to v téme chcem schudnúť 😂😂😂
@gubcikova Veď hej, to chcem tiež😁
Lebo ma sablokovane hovory
Lebo ma sablokovane hovory
@vanilkovazmrzka To áno viem, ale dá sa to nastaviť tak, že keď si zablokujem danú osobu, tak nie je to tak, že automaticky sa zablokujú aj Imessage?…
Ďakujem ti😊

@nikoletta1712 mne telefón iba ukazuje, že mi zablokovaná osoba volá, ale nezvoní mi. Správu mi nevie poslať. Keď volá mnou zablkovaný z androidu, tak mám obsadzovací tón a na telefóne sa mi nič nezobrazuje.