icon

Prečo môžem odosielať imessage, ale telefón je blokovaný?

nikoletta1712
24. máj 2025

Ahojte, prosím vás, vie mi niekto vysvetliť ako je možné, že ma má dotyčná osoba zablokovanú na telefóne, keď jej volám, tak ma hneď prepne na odkazovku, ale imessage ( obidvaja máme Iphone) mi ukazuje “ doručené”.

sulavikova
24. máj 2025

@nikoletta1712 mne telefón iba ukazuje, že mi zablokovaná osoba volá, ale nezvoní mi. Správu mi nevie poslať. Keď volá mnou zablkovaný z androidu, tak mám obsadzovací tón a na telefóne sa mi nič nezobrazuje.

prasiatko30
24. máj 2025

A aky je v tom rozdiel kebyze jej tie spravy aj dojdu? Ak si ta zablokovala pravdepodobne s tebou nechce byt v kontakte, cize je uplne jedno ci jej ta sprava dosla alebo nie

nikoletta1712
autor
24. máj 2025
@prasiatko30

A aky je v tom rozdiel kebyze jej tie spravy aj dojdu? Ak si ta zablokovala pravdepodobne s tebou nechce byt v kontakte, cize je uplne jedno ci jej ta sprava dosla alebo nie

@prasiatko30 Len ma to zaujíma, či sa dá na Iphone/Imessage nejako “ presunúť” správy, keďže mi stále ukazuje doručené, ale keď volám, tak som zablokovaná…

nikoletta1712
autor
24. máj 2025
@sulavikova

@nikoletta1712 mne telefón iba ukazuje, že mi zablokovaná osoba volá, ale nezvoní mi. Správu mi nevie poslať. Keď volá mnou zablkovaný z androidu, tak mám obsadzovací tón a na telefóne sa mi nič nezobrazuje.

@sulavikova Ďakujem…

gubcikova
24. máj 2025

Mňa len pobavilo že je to v téme chcem schudnúť 😂😂😂

nikoletta1712
autor
24. máj 2025
@gubcikova

Mňa len pobavilo že je to v téme chcem schudnúť 😂😂😂

@gubcikova Veď hej, to chcem tiež😁

vanilkovazmrzka
25. máj 2025

Lebo ma sablokovane hovory

nikoletta1712
autor
25. máj 2025
@vanilkovazmrzka

Lebo ma sablokovane hovory

@vanilkovazmrzka To áno viem, ale dá sa to nastaviť tak, že keď si zablokujem danú osobu, tak nie je to tak, že automaticky sa zablokujú aj Imessage?…
Ďakujem ti😊