Prečo nosí Marianna Ďurianová nevhodnú parochňu?
Veď svoje vlasy ma úplne v pohode. Vyzerá to otrasne a neprirodzene.
Ona ma parochnu?
Kde ju momentálne s tou parochňou uvidím? Nech viem reagovať.
ani neviem a kto ti káže sa na nu pozerať , ak vytača prepni program alebo vypni tv , že ta vôbec ako irituje 😂
aby si mala co riesit
pokiaľ viem, je to Marianna
fakt má parochňu? 😲
ale ona čím je staršia tým je krajšia. mne sa veľmi páči…
má parochňu? Aj tu? A nech má,a čo akože
https://www.google.com/search?q=Marianna+Ďurian...
@anonym_autor Hlavne je, ze Ty si krasna.
@anonym_autor Prvý krát počujem..a fakt je,že keď neviem podobné hlúposti oveľa lepšie sa mi žije 🤙
Parochňu nemá , kde to kto potvrdil
Sú to len reči si myslím
A keby aj mala, má to pekne , husté
Isto lepšie , než niektoré , čo majú nešťastne predĺžené vlasy
Je pekná upravená a čím staršia, krajšia . Suhlasim
@anonym_ae2b1e televízne noviny na markíze.
V ružovom nemá parochňu. V zelenom má.
@anonym_autor Možno jej ničí vlasy tá úprava, ktorú musela každý deň podstúpiť napr.
@anonym_autor Hlavne je, ze Ty si krasna.
@anonym_98a070 pravda 🙂 … a ja nehovorím, že nieje aj ona krásna. Mne sa páči. Len hovorím, že Ta parochňa je na nej otrasná a neprirodzene vyzerajúca. Že je to podľa mna zbytočne … Ak to ma nejakú ďalšiu “funkciu” ok, ale škoda toho.
@anonym_98a070 pravda 🙂 … a ja nehovorím, že nieje aj ona krásna. Mne sa páči. Len hovorím, že Ta parochňa je na nej otrasná a neprirodzene vyzerajúca. Že je to podľa mna zbytočne … Ak to ma nejakú ďalšiu “funkciu” ok, ale škoda toho.
@anonym_autor možno má riedke vlasy, tak si takto pomôže , ale aj tak si myslím, že sú to jej vlasy
Parochňu nemá , kde to kto potvrdil
Sú to len reči si myslím
A keby aj mala, má to pekne , husté
Isto lepšie , než niektoré , čo majú nešťastne predĺžené vlasy
Je pekná upravená a čím staršia, krajšia . Suhlasim
@pe_mi https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubizn... Sama to potvrdila už keď moderovala z Vatikánu. A používa ju aj v televíznych novinách.
@pe_mi https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubizn... Sama to potvrdila už keď moderovala z Vatikánu. A používa ju aj v televíznych novinách.
Aha, nezachytila som
Fakt sa mi ona páči a dokonca by som jej závidela hustotu vlasov, ja a moje splahle vlasy 😒
@anonym_autor ano obcas ju ma... ale bezne ju nenosi. ak sa pohorsujem nad dnesnymi spravami tak dnes parochnu nemala..
Parochňa veľmi ničí vlasy. Ale na tej foto vidno že už má ten krk v horšom stave oproti ksichtu.
Parochňa veľmi ničí vlasy. Ale na tej foto vidno že už má ten krk v horšom stave oproti ksichtu.
@anonym_ae2b1e nevidím žiaden hrozný krk
@anonym_autor Marianka je krásna, múdra a milá.... nechajte ju na pokoji....šic šic 👉👉👉
nieje prvá ani posledná, viacerým tam dávajú príčesky, napr. aj Puškárovej....
Parochnu ma lepsiu, svoje vlasy ma farby slamy. Otrasne.
neviem s čím máš ako problém, chcela by som vidiet tvoje vlasy a učes,
tak má zrejme farbenim alebo nadpajanim zničené vlasy, kopu báb ich má ,nie je ani prva ani posledna
zaleží aj od nasvietenia
ked nebude mat tak bude problém že ma riedke, že ma niečo urobit, ked bude mat turban sodoma gomora alebo ked bude do hola tak to asi vyletiš z kože
podla mna tuto uplne v pohode ...
má 50 rokov , vyzera dobre na ten vek ...
@anonym_autor mat tvoje problemy a prezidentov plat
@anonym_autor ona má vlasy dobré s parochňou či bez. Otrasnejšie vlasy má Puškárová aj s tou divnou farbou, a je jedno či má Zlatica parochňu či nie, ale nevyzerajú tie jej vlasy dobre.
mne sa viac pači po bradu ked ma vlasy ... no ale to tu bude ako pri sklenarikovej že vlasy maju byt dlhe stoj čo stoj 😂
@sara07 Sklenarikova uz ma uplne krátke a ked si urobi hore objem, sekne jej to ale ze fakt. Pripomína mi účesom speváčku Roxette

Ako to ovplyvňuje tvoj život?
Ja ani neviem že má parochňu a meno som dala do googlu že kto to je až potom som si spomenula.