Prečo chodí rýchlik Košičan iba ako kupé?
Neviete niekto prečo teraz chodí len kupecko? A predtým chodil normálny aj ako bus sedačky aj tie štvorkove oproti sebe
@martinmmartin alebo rozmýšľam že to mohlo byť aj kvôli sviatkom ale veď už nie sú...
mozno tie tvoje vagony skoncili na opacnom konci ako si ty nastupila.....
Pretoze nove Pendolio este nema na Slovensku vsetky schvalovacie procesy ukoncene, tak pouzivaju stare vagony a stare lokomotivy. Ked bude schvalene nove Pendolino, vrati sa aj na Slovensko supravy s velkokapacitnymi voznami
@viestta ale veď ešte minulý rok chodili tuším že tie nové myslím že ich skúšali len zase vrátili tieto asi zrejme staré. ..a neviete kedy to bude schválené?
@martinmmartin nie neskončili kupujem cez net a vidím ale idú vagóny a všetko len kupe
Minuly rok na jar som zachytila tu spravu o tom, ze Dopravny urad este schvaluje tazne jednotky Pendolinovych suprav. Kym neprebehne cele schvalovacie konanie bude rychlik obsluhovany supravami, ktore maju potrebne schvalovacie procesy za sebou.
prečo sa pýtaš na MK a nenapíšeš/nezavoláš na zssk alebo sa nejdeš opýtať osobne do klientskeho centra?
a divíš sa že to ide zo žsr dole vodou , ja nie , oni funguju len preto lebo nie každy ma na auto alebo su primestké porušené atd , ludia su v takom srabe že proste musia chodit vlakom, lebo je to vyhodnejšie a strpiet od meškania až po kvalitu všetko ale zase ak sa neospravedlnia žsr aspon 2x za cestu za niečo nie je správny den 😂😂
@viestta však ano ale ako dlho vedeli že budu potrebovat na ten novy grafikon tieto vlaky ? ked spuštali mega novy super grafikon tak mohli byt viac pripraveny
bud to mali nechat tak a predlžit 10 min prestupy na viac alebo sa lepšie pripravit
a večné vyhovorky že to patrí tomu a kolaje zase tomu , to už fakt človeka nebavi, pretože nik nie je na vine
@sara07 tu nejde o grafikon. Cesi spravili technicke zasahy na svojich jednotkach, ktore nie su zatial schvalene pre prevadzku na slovenskych zelezniciach. Kto spravil chybu neviem, ci Cesi neskoro ziadali, ci slovensky Dopravny urad to natahuje, ci co. V kazdom pripade rychlik Kosican su dva vlaky denne. Je to rychlik prepravcu Ceske drahy a CD pouzivaju svoje vozne a svoje rusne. Ake pouziju je iba a len na noch. ZSR do toho nic, ta len sprostredkuje predaj listkov. S tymto rychlikom novy grafikon nema vonkoncom nic spolocne.
A co sa tyka noveho grafikonu a vlakov ZSR, cestovala som uz aj v ramci noveho grafikonu Tatranom a vagony boli, boli take aj onake, radenie vlakov sa da pozriet na internete a tak ako je vlak napisany, tak bol aj radeny.

Aku mala taku dala- vagony musia chodit po servisoch, stk, niekde nieco vyradili a tie tvoje oblubene zas presunuli namiesto nich, zhrdzaveli, predali ich na ukrainu, ...... prevadzkove dovody