Prečo sa mi často sníva o spolužiakovi?
Ahojte, je tu niekto, kto sa zaujíma o sny, výklad snov alebo, niekto, kto má rovnakú skúsenosť ako ja?
Ide o to, že už asi aj 7 rokov sa mi sníva sen( vždy je to iný sen) v ktorom je môj spolužiak zo základnej školy. V tom sne som do neho vždy zaľúbená a on ma nechce. 😃 V realite sme sa asi moc radi nemali, raz sme mali aj konflikt, kedy mi chtiac - nechtiac ublížil a učiteľka vtedy na neho nakričala. Zvyšný čas na ZŠ sme sa tak nejak obchádzali. Aj sa mi páčil ale nemala som odvahu mu to povedať. 😁 Skôr som ho nemala rada, bol taký surovec, ale fyzicky ma priťahoval, patril k tým obľúbeným spolužiakom medzi ostatnými a ja nie. 😄 Keď som si pred 2 rokmi uvedomila, že veď vlastne mne sa často o ňom sníva, snažila som sa zistiť, či náhodou nezomrel alebo niečo také, ale pravdepodobne, chvalabohu žije. Len je mi čudné, prečo sa mi o ňom často sníva...mala som kopec spolužiakov, tento jeden nie je nejak konkrétne výnimočný pre mňa. Čo sa týka častosti tých snov...asi raz za 3 mesiace sa mi o ňom sníva. Čo sa týka môjho života, som vydatá a šťastná a aj spokojná sama so sebou...neviem, čo to môže znamenať, ale už nechcem, aby sa mi o ňom snívalo, pretože ma to začína desiť.
Ďakujem za každú skúsenosť a radu.
mne sa snivalo ze mam drevene zuby
Vidieť, že nemáš vyplnený čas, ak sa opakovane zaoberáš snami. Ķažďý normálny človek vypustí sny z hlavy hneď po prebudení a vhupne do denného kolotoča aviac nerieši
Podvedome naňho myslíš, alebo ti ho niečo pripomenulo, možno si videla fotku, kde bol on ... Možno ťa aj mrzí, že to medzi vami tak zle vypálilo.
Keď som čítala názov témy, myslela som si, že som ho písala ja 😁 mám presne to isté. Ibaže mne sa on na základnej ani nepáčil. Absolútne normálny spolužiak ako každý iný. A fakt sa mi s ním sníva cca raz za 2 mesiace. V tom sne sme pár. Nechápem, keďže som ho od základnej nevidela a nikdy sa mi ani len nepáčil. Neriešila som to, až kým som si neuvedomila, že sa to takto pravidelne opakuje. Už roky. Nejak ma to nedesí, len by som rada vedela dôvod. 😳
Keď som čítala názov témy, myslela som si, že som ho písala ja 😁 mám presne to isté. Ibaže mne sa on na základnej ani nepáčil. Absolútne normálny spolužiak ako každý iný. A fakt sa mi s ním sníva cca raz za 2 mesiace. V tom sne sme pár. Nechápem, keďže som ho od základnej nevidela a nikdy sa mi ani len nepáčil. Neriešila som to, až kým som si neuvedomila, že sa to takto pravidelne opakuje. Už roky. Nejak ma to nedesí, len by som rada vedela dôvod. 😳
@vikpen 😀 no tak úplne a tiež som ho od základnej nevidela...podľa mňa to niečo znamená, keď sa to opakuje

je to bežné že sa nám snívajú spomienky. vôbec to netreba riešiť. pousmiať sa nad tým ako kedysi bolo a neriešiť ďalej. načo?