icon

Prečo sa mi cez noc vybíja iPhone?

26. máj 2024

čaute, už dlhšie pozorujem problém. mám iPhone 15 a keď mám večer 100% tak ráno bez nejakej činnosti počas noci už len 89% toto sa mi pri iPhone 11 nestávalo. mám vypnuté wifi počas noci a tak isto aj osviežovanie aplikácii na pozadí. stretli ste sa a tým už niekto? čo v tomto prípade robiť

dadis
26. máj 2024

Ja vzdy nabijam cez noc, tak nvm kolko by sa mi minulo baterky za noc.

zic
26. máj 2024

1, cital som, ze wifi "menej zere" ako 4g/5g... ale neviem, ci je to naozaj aj podlozene (alebo len nejake domacke testy)...
2, v telefone (android) mam funkciu, kde si viem pozriet, kolko mi ktora appka "zerie" baterie (battery consumption)... tak pozri, ci to ma aj iOS a zistis uplne presne ktora to robi

youngkaja
26. máj 2024

Za mňa to môžu byť kľudne systémové aplikácie. Aj keď si vypla wifinu, ten telefón môže stále počas noci spracovať kopu súborov a databáz ktoré sa kvôli náročnosti spracovávajú v noci+inštalácie. Navyše iphony sú mierne náchylnejšie na vybijanie. A môže to byť len obdobie, že Apple teraz spravilo nejaké kroky a toto sa prejavuje u povedzme všetkých iPhone 15. Určite ale skús pozrieť nejaké battery consumption aby si predišla nechceným aplikáciám.

suzanee
8. sep 2025

@anonym_autor ahoj, prosím ťa, zistila si, kde bol problém?