Prečo sa mi cez noc vybíja iPhone?
čaute, už dlhšie pozorujem problém. mám iPhone 15 a keď mám večer 100% tak ráno bez nejakej činnosti počas noci už len 89% toto sa mi pri iPhone 11 nestávalo. mám vypnuté wifi počas noci a tak isto aj osviežovanie aplikácii na pozadí. stretli ste sa a tým už niekto? čo v tomto prípade robiť
1, cital som, ze wifi "menej zere" ako 4g/5g... ale neviem, ci je to naozaj aj podlozene (alebo len nejake domacke testy)...
2, v telefone (android) mam funkciu, kde si viem pozriet, kolko mi ktora appka "zerie" baterie (battery consumption)... tak pozri, ci to ma aj iOS a zistis uplne presne ktora to robi
Za mňa to môžu byť kľudne systémové aplikácie. Aj keď si vypla wifinu, ten telefón môže stále počas noci spracovať kopu súborov a databáz ktoré sa kvôli náročnosti spracovávajú v noci+inštalácie. Navyše iphony sú mierne náchylnejšie na vybijanie. A môže to byť len obdobie, že Apple teraz spravilo nejaké kroky a toto sa prejavuje u povedzme všetkých iPhone 15. Určite ale skús pozrieť nejaké battery consumption aby si predišla nechceným aplikáciám.
@anonym_autor ahoj, prosím ťa, zistila si, kde bol problém?

Ja vzdy nabijam cez noc, tak nvm kolko by sa mi minulo baterky za noc.