icon

Prečo sa mi neustále odpália SIM karty?

1. dec 2024

Ahojte. Prvý krát sa mi odpalila sim karta pred cca 4 mesiacmi, to bolo ale pochopiteľne mala pár rokov. No lenže teraz zase, nechápem tomu. Za ani nie 4 mesiace ju mám odpalenu zase, skúsila som ju dať aj do iného telefónu a vôbec mi ju nechce načítať. Stretol sa s tým niekto ? 🫣

niekto2hy
1. dec 2024

A ked si ju vyberala z telefonu,drzala si sa radiatora,aby si vybila staticku elektrinu?

autor
1. dec 2024

@niekto2hy si robíš srandu alebo to mám naozaj urobiť ? 😁

niekto2hy
1. dec 2024

Nerobim si srandu,staticka elektrina je.Napr.ked si obliekas vlneny pulover,alebo davas ciapku tak niekedy sa ti dvihaju vlasy,alebo sa niekoho dotknes,tak ho ,,kopnes".Mozno si zle vlozila Simkartu,mozno su kontakty zoxidovane - pouzi obycajnu gumu na gumovanie... A mozno je to zla seria kariet.

autor
1. dec 2024

@niekto2hy skúsila som všetko čo si napísal a nič. Pravdepodobne je už zdochnuta 🫣 no nič. Zajtra pôjdem k operátorovi ale od veci .. nasrata som.

niekto2hy
1. dec 2024

V nakupnych centrach su aj v nedelu,pokial to nie je virtual,

autor
1. dec 2024

@niekto2hy áno viem. Ale u nás vo Zvolene v Európe nie je O2 a do BB sa mi kvôli tomu naozaj nechce. Radšej počkám uz do zajtra 🫣

niekto2hy
1. dec 2024

Vybav si esim,pokial to telefon podporuje,pripadne ked je dualny telefon,pouzit adapter.