icon

Prečo sa samovoľne zapína Bluetooth na iPhone?

1. jún 2024

?

egonsk
1. jún 2024

mas zapnute sledovanie asi.

smajliica
1. jún 2024

Skúsila si vypnúť Bluetooth v nastaveniach (a nie iba v tej rýchlej voľbe navrchu)?

autor
1. jún 2024

@egonsk kde prosím ťa? V IPhone je nejaká appka na sledovanie od výrobcu? Kde to vypnem?

autor
1. jún 2024

@smajliica nie, idem skúsiť.

autor
1. jún 2024

Od kedy mám nový telefón, stále len vypínam Bluetooth.

minto3
1. jún 2024

Ako bolo pordené vyššie, ak chceš natrvalo vypnúť bluetooth, musíš ho vypnúť v nastaveniach. Nestači len cez spodnú lištu.

babkaland
1. jún 2024

Ano ano apple telefóny sú čudné. Na androidnom stačilo tak v lište vypnúť, na apple sa to nedá, furt treba chodiť do nastavení, a ani sa nedá len tak lahko cez bluetooth posielať veci ako na hocijakých iných telefónoch. Napríklad ze nejakú pesničku či fotku som v pohode vedel poslať aj z tlačidlovej Nokie na androidový a naopak. Apple len medzi sebou to vedia a vselijake airdropy chcú, kým na androidové alebo aj hocijaký tlačidlový stačilo nakopírovať súbor ako na usb klúč a bolo, apple nepustí. Preto je to beriem že sú čudní. Keby vyrabali mini smartfóny aj s androidom okamžite idem tam.
Hento s tým bluetoothom mi leze na nervy. A to iste aj wifi tiež len do nastavení a tak vypať. Aby ich slak trafil že takéto kraviny vymyslá.
Ano je tam sledovanie. Volá sa to že nájsť. Tam v tom sú veci na ponastavovanie.