Prečo sa samovoľne zapína Bluetooth na iPhone?
?
Skúsila si vypnúť Bluetooth v nastaveniach (a nie iba v tej rýchlej voľbe navrchu)?
@egonsk kde prosím ťa? V IPhone je nejaká appka na sledovanie od výrobcu? Kde to vypnem?
@smajliica nie, idem skúsiť.
Od kedy mám nový telefón, stále len vypínam Bluetooth.
Ako bolo pordené vyššie, ak chceš natrvalo vypnúť bluetooth, musíš ho vypnúť v nastaveniach. Nestači len cez spodnú lištu.
Ano ano apple telefóny sú čudné. Na androidnom stačilo tak v lište vypnúť, na apple sa to nedá, furt treba chodiť do nastavení, a ani sa nedá len tak lahko cez bluetooth posielať veci ako na hocijakých iných telefónoch. Napríklad ze nejakú pesničku či fotku som v pohode vedel poslať aj z tlačidlovej Nokie na androidový a naopak. Apple len medzi sebou to vedia a vselijake airdropy chcú, kým na androidové alebo aj hocijaký tlačidlový stačilo nakopírovať súbor ako na usb klúč a bolo, apple nepustí. Preto je to beriem že sú čudní. Keby vyrabali mini smartfóny aj s androidom okamžite idem tam.
Hento s tým bluetoothom mi leze na nervy. A to iste aj wifi tiež len do nastavení a tak vypať. Aby ich slak trafil že takéto kraviny vymyslá.
Ano je tam sledovanie. Volá sa to že nájsť. Tam v tom sú veci na ponastavovanie.

mas zapnute sledovanie asi.