Prečo sa mi sníva o strašidelných tvárach?
20. nov 2024
Dobrý večer.
Chcem sa opýtať na niekoho skúsenosť či sa mu to deje tiež a má odpoveď na to čo sa mi deje. Stáva sa mi pomerne často že sa prebudím a vidím ľudskú tvár alebo celú postavu z čoho sa pochopiteľne zľaknem v momente po mne prejdú zimomriavky. Máte niekto s týmto skúsenosť prosím vás ? Je to otravné a nepríjemné.
@jankajanka13 Spánkovú paralýzu poznám. Ale ja sa prebudím a vidím tu ,,osobu,, a až po chvíli zmizne

@unknowname moze to byt spankova paralyza, je to vlastne to, ze telo je uz akoby uvolnene, pripravene na spanok, ale tvoj mozog este celkom ,,nespi" a tak sa mozes dostat do stavu bluznenia kedy vnimas veci okolo ale nemozes sa hybat ani kricat kedze mas stuhnute telo uz. Pri paralyze mozes pocut zvuky, vidiet tvare a postavy, tiene, citit neprijemny pocit, tlak na hrudi atd. Predist tomu mozes pravidelnym spankom aspon 6h a viac, ideal 8h. Nespat moc prejedena, ist na wc pred spanim, dat si oddych od mobilu a celkovo byt v klude a spavat pravidelne. Ked uz sa to stane, ostat v pokoji, skusit dychat zhlboka, pomaly zacat hybat prstami na rukach atd a hovorit si ze to nieje skutocne, ze to len ,,spis" a snazit sa zobudit