Prečo sa nedá kúpiť ananásový sirup?
Dievčatá všimli ste si že sa nedá kúpiť ananásový sirup ? Predtým bol zlata studňa a rôzne teraz vôbec . Nechápem.
na stránke grizly napr mi našlo....trba pozrieť internetové obchody
Bežne kupujem ananásový sirup
Dala som do Google ananasovy sirup a naslo mi ich kopu.
Zlatú studňu napr. aj v Tescu
Som veduca školskej jedalne a objednavame cez lunys, atc ci inmedia len mame ico. A cez metro skuste.
Tie v skle bývali ananásové
@janai1 nieje už hľadám rok. Prešli sme všetky obchody v meste a nemajú nikde.
@denisa_deniska v akom reťazci
Ja kupujem v jednote ale vo velkej jednote v seredi maju urcite. Kupujem ho pravidelne.
@janai1 to je síce fajn ale u nás na predajni v meste nieje už rok. A to sme hľadali aj Billa kaufland agro milk fresh lidl nikde na predajni nemajú.
od včera už si mohla mať objednané cez nejaké online potraviny...
Ked tonokrem vas nikto nekupoval tak nemaju v ponuke. 😉
@zuzidr ďakujem za tip ale sme v menšom meste kde donášku žiadne potraviny nemaju. Inak by som to využila.
vyššie spomenuté grizly a mnoho iných sú eshopy kde ti snád kurier donesie kam si povieš. otázka znela, prečo sa nedá kúpiť ananásový sirup a my sme ti dali možnosti ,že sa dá....mala si položiť otázku, či sa dá kúpiť v kamennej predajni - konkrétnej ananásový sirup.
neviem čo je u vás na predajni ale schválne som sa pozerala ráno v tescu a mali aj ananasovy
@janai1 divne. Normálne keď pôjdem opýtam sa keď bude niekto vykladať tovar čo sa deje 🙂
Ja som tiež kupovala v tescu
https://www.sirupyperfekt.sk/sirupy/
A tu skúste objednať… ja kupujem tieto u nás vlokálnych obchodoch

Asi nemaju suroviny