Prečo som prehrala na online hrách?
Ja som taká hlúpa.
Na fb som videla príspevok ako pani bola v zlých chvíľach tak stiahla nejakú hru, dobila tak 25€ a vyhrala tisíce € . Komenty tiež že áno funguje to a dokonca tam dali aj vypis že naozaj im prišla výhra.
Ja som až tri krát dobila 25€ a zostala som na nule 😭😭😭😭
Tak snáď si odnesieš poučenie a dovzdeláš sa trošku v bezpečnosti na internete... výpis ti vyčarujem tu a teraz aký len chceš... ako si to tam dobíjala? zadávala si údaje z karty? ak áno, pre istotu by som aj tú blokla
🤣🤣🤣
no niekto im tie vyhry musi platit
a hadaj aku ulohu v tomto systeme mas ty
no niekto im tie vyhry musi platit
a hadaj aku ulohu v tomto systeme mas ty
@martinmmartin 😭😭
Tak snáď si odnesieš poučenie a dovzdeláš sa trošku v bezpečnosti na internete... výpis ti vyčarujem tu a teraz aký len chceš... ako si to tam dobíjala? zadávala si údaje z karty? ak áno, pre istotu by som aj tú blokla
@anonym_b20767 nezadavala
Ale prečo iný môžu vyhrať, len ja nikdy nič. 😭
@anonym_autor Nikto tam nevyhral-len stvoriteľ tej hry a vďaka hlúpym ľuďom ako ty si on váľa šunky v Dubaji a ty reveš na koňovi za 75 eur.
@anonym_autor Nikto tam nevyhral-len stvoriteľ tej hry a vďaka hlúpym ľuďom ako ty si on váľa šunky v Dubaji a ty reveš na koňovi za 75 eur.
@enmery ja viem, som hlúpa, ale potrebujem peniaze a tak som mala maličkú nádej 😔
Našla som ten príspevok na fb. Pozrela komenty a tie profilovky jazdného sú záhadne všetke v jeden deň urobené. 🤦♀️😱😢
Našla som ten príspevok na fb. Pozrela komenty a tie profilovky jazdného sú záhadne všetke v jeden deň urobené. 🤦♀️😱😢
@anonym_autor na FB si kupujú reklamný priestor podvodníci, platia podľa drahšieho cenníka ako bežný inzerenti, ale výmena za to je že majú zabezpečenú ochranu a ich reklama ostane nedotknutá aj po nahlásení
FB zarobí, podvodník zarobí tak sú všetci spokojný a ty si len tovar ktorý FB predal podvodníkovi
akým spôsobom si platila dobíjanie 3× po 25€
Máš lekciu do života za 75 eur, stáva sa aj horšie. Never každej kravine.
no, len dufaj ze ti nezmiznu z uctu dalsie peniaze -- ako si tam tych 75eur dobila?
Prevodom
Prevodom
@anonym_autor toto je snáď ďalší troll
@anonym_autor nemyslíš si, že oni vyhrávají, že ne?
@anonym_autor toto je snáď ďalší troll
@anonym_cc896f mysli si čo chces 😉
@anonym_autor nemyslíš si, že oni vyhrávají, že ne?
@berenika39 aj tu som už čítala že niektoré vyhrali peknú sumu ( neviem či na lote či na čom)
@berenika39 aj tu som už čítala že niektoré vyhrali peknú sumu ( neviem či na lote či na čom)
@anonym_autor áno jedna 10 000 eur.
A ak si dobre čítala príspevok väčšina ostatných tam písala, že nevyhrali nič alebo euro, päť a občas desať eur. Ale to bolo napríklad z troch losov, za ktoré zaplatili oveľa viac ako dostali naspäť. Tak nabudúce čítaj poriadne.
Neverim, ze niekto tak blby existuje. Musis byt troll. Dufam v to.
Odovzdaj obciansky prosim ta
Inzerent si kúpi falošné recenzie, alebo si ich sám urobí. Už začni trošku používať rozum.
Presne takto sa chovaju taki,co tie peniaze potrebuju viac ako sol a miesto toho ich vyhadzuju do automatov,lebo toto je presne ako hrat automaty a to je uz velka zavislost.Davaj si na to pozor,aby si tomu neprepadla,lebo takyto to budu chciet vyhrat spät a opät vsetko prehraju a budu v takych dlhoch,exekuciach,ze az.
Tak pozor na to.
Druhýkrát takú sprostosť neurobíš. Teda aspoň dúfam, že si sa poučila.
@enmery ja viem, som hlúpa, ale potrebujem peniaze a tak som mala maličkú nádej 😔
@anonym_autor potrebuješ peniaze tak ich ešte posielaš na pochybné hry.. ja stále hovorím že na ľudskej hlúposti sa najlepšie zarába 🤦 a potom sa nadáva na štát, dobu a podobne.
Keď potrebujete peniaze, existuje taká nepopulárna možnosť zarobiť si ich.. práca, brigády, predať nepotrebné veci, až v najhoršom prípade poprosiť rodinu a splácať (ale túto možnosť asi nemáš keď vidia ako hospodáriš).
@anonym_autor to že niekto niečo napíše na internete, neznamená že je to pravda. Tvorca hry si vytvorí niekoľko falošných profilov a píše pod nimi presne to, čo chceš čítať. Nikto tam nič nevyhrá, veď to by sa všetci mali ako prasa v žite. Začni rozmýšľať a uvidíš aký bude zrazu život krajší.
Odovzdaj obciansky prosim ta
@anonym_4190a6
@really8 už sa prestávam čudovať, že sme tam, kde sme, keď aj táto žena má volebné právo
@anonym_autor môžeš byť tak blbá?nikto tam nevyhráva,však to je celé odrb,profily, komenty,všetko..
@anonym_autor Tie komentáre od ľudí sú falošné. Celá tá hra je podvod.

@anonym_autor si hlúpa. Stalo ťa to 75 eur, to nie az tak veľa na to aká si bola úplne naivná. Pri tomto type hlúposti, ľudia prichádzajú aj o viac peňazí. Pre poučenie dobre. Zapametas si to.