icon

Predaj auta a nepríjemný kupujúci

sta123
2. máj 2025

Ahojte

Predávam auto a volal mi jeden pán (viem meno ale nebudem ho zdielať) že by ho kúpil, dohodli sme sa na cene a povedal že by hneď prišiel no nepovedal odkial je ale povedal že by prišiel niekede medzi 9 a 10 poobede čo som počul len tak tak lebo občas vypadáva signál. Asi 40 minut neskôr po tom, čo som sa poradil s rodinou a povedali mi že mu mám zavolať aby som mu povedal nie a dohol sa na inom dátume a čase som mu zavolal že mi nie je príjemné predávať auto o takom čase. On začal byť agresívny a hlučný o tom, že čo má on teraz spraviť lebo natankoval za 50€ a zaplatil si aj vodiča. Až po 10ich dalšich minútach vysvetlovania poveedal že býva 150km ďaleko (toto nespomenul pri prvom telefonáte, povedal aj mesto ale to taktiež nebudem zdielať). Povedal som mu že keby to spomenie skôr tak by som sa s ním dohodol na inom dátume a čase no on začal byť viac agresívny. Dokonca sa mi žačal vyhrážať že pojde do obce kde bývam a bude každemu vravieť že klamem ľudí a aký som človek. Po dalšich 5ich minútach som sa s ním dohodol že mu preplatím tých 50€ čo som aj spravil (až neskôr mi došlo že som spravil s prepáčením totálnu chu*ovinu, že som mu tie peniaze poslal). Potom mu volám či tie peniaze prišli. Chcel sa dohodnúť , že zajtra príde aj na taxíku aj o 8 ráno s čím som nesúhlasil lebo mi cez mobil aj nadával a stále bom agresívny, ja som sa muz to snažil s kľudnou hlavou povedať že mu zavolám v pondelok a dohodneme sa. On však znova začal o tom ako klamem jeho a iných ľudí. Potom som telefonát zrušil a zablokoval jeho číslo. No teraz mám obavy že si nájde kde presne bývam a nie čo spraví nedajbože ublíži mne alebo niekomu z mojej rodiny alebo nájde kde je zaparkované auto a rozbije ho. Napadlo mna že s tým pojdem na políciu ale nie som si na 100% istý či je to dobrý nápad.

Príjmem akúkoľvek radu a samozrejme akúkoľvek kritiku voči mne za oboje budem rád.

janai1
2. máj 2025

@sta123 o 9 - 10 poobede? To je v noci hlavne. Nikto normálny nejde kupovať auto o 22 do 150km vzdialeného mesta.

Mne 50€ nepošleš keď tak rozdávaš? 😂 Ak niekto má problém s tankovaním za 50€ tak asi ťažko má na auto.

Kašli na to už, nikto ti nepríde rozbíjať auto ani hubu

mullerova46
2. máj 2025

@sta123 to mi znie iba ako podvodník. Nechápem prečo ste mu poslali 50€. Za 40 minút sa ako vychytal že ide kupovať nové auto a stihol ak dohodnúť odvoz a aj natankovat a serie ho že minul 50€ čo nie je nejak extra

deninka233
2. máj 2025

Ja by som sa obrátila na políciu. Maximálne ti povedia, že “to nič nie je”. Vyhrážať sa cez telefón niekomu nie je normálne.

marca12
2. máj 2025

Prosim ta,kam by ten chodil. Ten uz ma urcite v tomto momente problem s niekym inym. Takyto chujko ma plnu hubu nadavok a je lenivy prist. Podla mna prave teraz prepija tvojich 50€ a na cestu k tebe mu uz neostali peniaze 😂

nika23t
2. máj 2025

@sta123 predávali sme nedávno staré auto a takýchto telefonátov sme mali x. To je nejaká skupina zlodejov, klamárov a neviem čoho ešte. Toto som nezažila, obdivujem manzela, ako kľudne každého odpalkoval. Nemaj strach, poslať peniaze späť bola idiotina, ale kľudne zloz mobil, alebo pohroz rovno, že odovzdas kontakt polícii. Nerieš, nepočúvaj ich. Jednaj len s tým, kto jedna slušne s Tebou.

deti95060810
3. máj 2025

nepríde... ten už vrieska po niekom inom za účelom poslania eur... len kto vie či tak rýchlo nájde niekoho kto mu ich pošle....

lensii
3. máj 2025

@sta123 ja autá predávam často, ked mi vola niekto kto je fakt že chuj tak rovno blokujem

larisa
Autor odpoveď zmazal
juliana1033
4. máj 2025

@sta123 no nemienim sa nikoho zastávať ale s rodinou si sa mal poradiť hneď. Tiež by mi urvalo dekel keby som bola na ceste k tebe a ty mi napíšeš že rodina ti stanovila iný termín . Veď 150 km je pohodička. Nie je povinný Ti povedať ze je 150 km od teba. Ty sa máš držať dohody . A medzi 9- 10 poobede ? To je aký čas? Lebo za mňa bud je to doobeda alebo v noci . Určite nie po obede.

urshullita6541
4. máj 2025
@lensii

@sta123 ja autá predávam často, ked mi vola niekto kto je fakt že chuj tak rovno blokujem

@lensii presne tak! alebo keď nemám nervy tak idem cez veľký autobazár ako áčka a vybavené

ksenia16
5. máj 2025

Hlúposť nemá hranice. Čítam to ako humoristicky denník. Bože môj. Koľko máte rokov?

majka99999
5. máj 2025

Jasne, nema 50 eur a pojde do dediny rozpravat kazdemu, ze si podvodnik. Uz davno si ho mal zablokovat. My sme predavali auto 2x a vzdy bolo plno spekulantov, najradsej, keby sme im my doniesli auto 100 km, ze si ho vyskusaju. Das cenu 2000 eur a uz volaju spekulanti, ze ci za 1200 nedas. Akoze ten benzin/naftu za 50 eur uz nespotrebuje, ci co, ze si mu poslal 50ku? Mozno je pred vyplatou a nema nazvys, ale ked ma peniaze na auto, tak snad odtial zoberie a potom dolozi naspat. Na takychto len asertivne, treba hned zrusit, este by boli problemy, keby prisiel a hucal ze ho chce za polovicu.

mantilka
5. máj 2025

Takému človeku by som nepredávala auto, povedala by som mu že je predané. Je to rizikový obchod, s takým budeš mať len nepríjemnosti.
Môžeš ísť na políciu, nikto sa nesmie vyhrážať.
Natankoval benzin a majiteľ auta mu mohol vrátiť peniaze, však benzín neminul. Keď nemal teraz peniaze tak do konca mesiaca by určite majiteľ tankoval..každý mesiac treba aspoň raz tankovať.