Predaj obrúčok z bieleho zlata: Oplatí sa to?
Ahojte dievčatá, som po rozvode a obrúčky ležia v skrini. Ex mi povedal, že si mám s jeho robiť čo chcem.
Neviem či sa mi to oplatí v zlatníctve predať ide o obrúčky z bieleho zlata hladké.
Pekný deň
@euka210 ďakujem ☺️
Daj si z nich spraviť nivy prsteň alebo prívesok
@minenkaa áno rozmýšľala som nad tým, ale ja šperky vôbec nenosím, bude na víno 😁
Tak Nazdravie 🍸🍹🍷🥃
@minenkaa 😉
ja osobne by som to tiez vyriesila takto 🙂 neviem, ci by som si z toho chcela dat spravit nieco nove. chapete, spomienky 😂
@lubbi1 áno presne chápem ako to myslíte. 😁
Kebyže máme dcéru tak jej by som náušnice z nich kľudne spravila ,veď je to jej otec ,inak len predať a prepit 😁😁
@margitaf áno to je tiež super nápad len nemáme deti.
Alebo ich nechaj ,nevieš čo bude ,keď sa budeš znovu vydávať tak aspoň budeš už mať materiál 😃muž tak mal obrúčku z predošlého manzelstva a kebyže ju nezapatrosil dakde ,tak by šla na nové obrúčky 😃
@margitaf ďakujem 😁 ale to by ma pálilo na prste 😁 nechystám sa už ísť týmto smerom, ale ďakujem pekne za postrehy ☺️
@margitaf no veru, ja som pozbierala všetko zlato - od puberty až po svadbu a nakoniec sme za obrúčky z bieleho zlata doplatili 50€ 😀
tiez mam tu dilemu 😁 ale nasla som pekny prsten, tak asi vymenim na protihodnotu 😄

Nedavno bol vykup v Zlatokove tusim 46e/g, pri kupe sperku 55e/g do hmotnosti sperku.