icon

Predčasný prechod

kubkomatko
18. aug 2017

Žienky ako sa vysporiadavate s predčasným prechodom. Mám 37 rokov, už rok som nemala ms, teraz som bola už aj na odbere krvi a zistili mi začínajúci prechod... Ja som už dlhšie cítila, že asi to tým bude, chýbajúca ms, výkyvy nálad, ale teraz ked to viem s určitosťou, nejak sa s tým neviem vyrovnať, čoraz viac som podráždená, každá hlúposť ma rozplače, a aj ked máme 2 vydarené zdravé deti, stíska mi srdiečko ked vidím malé uzlíčky lásky...

0silvia0
18. aug 2017

@kubkomatko chcem sa spýtať, ms ti vynechávala postupne (občas neprišla) alebo odrazu? Ako to začína?

kubkomatko
autor
18. aug 2017

@0silvia0 mne to od 2.pôrodu začalo "haprovať", ms bola slabšia, príp.namiesto 4 dní bola 7, aj napriek tomu že som brala antiku práve kvôli tomuto aby som akú-takú ms mala,lebo všetka "naliatosť" sa držala vo mne, a odrazu si ms povedala, že nepríde a nechodí...a ja som aj bez antiky aj bez ms

pininka
18. aug 2017

Aj mne zacala haprovat uz po prvom porode, pp druhom to uz bola katadtrofa, tak mi zrobili hormonalny profil a ze idem pomaly do prechodu, ja som bola v soku, mala som 32 rokov, nasadila mi duphaston, z toho mi bolo zle a potom normalnu hak a menzes sa upravil, kedze som to vsak nechcela brat cely zivot, tak som si po roku urobila pauzu a na druhy mesiac som otehotnela 😀 Kedze som vsak mala zle vysledy z hematologie zvolila som si sterilizaciu. Teraz este kojim a menzes nemam,ale sama som zvedava ake to bude ked zacne a ci vobec zacne.

deti95060810
18. aug 2017

po 30 tke prechod???? nestrašte žienky....😨