icon

Predĺženie paušálu Telekom

5. aug 2025

Ahojte prosím vás kto robíte v telekome mala by som par otázok.
Teraz v auguste mi konci paušál ale chcem sa opýtať ze ci ho musím hneď predĺžiť?
Ďalej ci vždy pred Vianocami býva ta akcia ze si môžem zobrať 2 mobily ako darcek viem ze minulý rok to bolo a ci to býva len nejak v decembri alebo už aspoň v novembri ta akcia na 1+1
Preto by som ho chcela predĺžiť až potom pred Vianocami aby som mala tiež tu akciu. Ďakujem pekne dúfam ze to pochopíte a nenapísala som to nejako blbo

ibrunova
5. aug 2025

Nerobím síce v Telekome, ale raz som to riešila. Kedysi sa to dalo tak, ako píšeš, že kým si sa nezazmluvnila na nový paušál, tak všetko ostalo. Mne sa stalo to, že paušál mi ostal, kým som neuzatvorla zas, ale zvýšili mi cenu, že tá moja cela bola vlastne akciová.. A inak, ani pred sviatkami to nestálo za nič.

ghost2323
5. aug 2025

@anonym_autor pokiaľ viem, teraz je paušál aj po viazanosti rovnaká cena ako vo viazanosti, čiže vieš počkať. Minulý rok boli aj trojičky a stvoričky v akcii ale nečakám že teraz to pôjde na vyšší počet :D štandardne vianočná akcia začína na konci októbra, resp je vtedy prezentovaná ale určite vyuzi aj eko kupón nech si znížilš cenu HW aj keď ešte ťažko povedať, či sa bude dať kombinovať.

timea301196
5. aug 2025

Nemusíš hneď predĺžiť môžeš počkať 🙂 cena bude rovnaká. Ak si mala zariadenie to sa odpočíta

0silvia0
27. aug 2025

neplánujete niekto využiť cez telekom ekokupon na kupu nového zariadenia?