Prehnané sexuálne vtipy

18. feb 2024

Priateľ zvykne mať prehnané sexuálne vtipy. Neviem, či si to neuvedomuje a hovorí to automaticky, ale občas to preháňa. Podľa mojích reakcií tiež vidí, kedy prestrelí, napriek tomu to ale robí opakovane. Zvyknúť si na to a neriešiť to? Alebo sa snažiť odnaučiť ho to? Lebo ja síce viem, že to sú vtipy, ale ktovie, či v nich nie je napr. kúsok pravdy, prípadne nebude tá pravda v budúcnosti. Ale to zas nechcem byť paranoidná a podozrievavá.

egonsk
18. feb 2024

uved priklad, takto netusime ci ide o vtip, alebo narazku. Niektori ludia srsia humorom aj ked je to trapne a oni nevedia, ze to moze byt nevkusne pre okolie.

autor
18. feb 2024

@egonsk no on vtipkuje vo všeobecnosti. Napr. raz som mu spomínala jedného, ktorému žena údajne dovolila milenku v prípade, že bude u nich upratovať. Tak si začal robit srandu, že aj on má také milenky. Povedať to raz/párkrát je ok, ale opakovať to niekoľko dní, načo? Ale tak to sa dalo ešte zniesť. Najviac prestrelil, keď sme sa bavili o menzese a že moja mama ho už nemá roky a on niečo v zmysle, že “akože nemá, veď mi povedala, nech si dám kondóm”

unicornlady
18. feb 2024

Tak toto nie sú sexuálne vtipy, ale skôr taký primitivizmus.
Tu si urobila chybu asi na začiatku, že si to hneď nezarazila, tak si dovoľuje. Druhá vec je, že možno to zmeniť nechce a bude taký stále, aj keby povieš, že ti to vadí.

jesenzima
18. feb 2024

No ale to ani nie sú vtipy, to sú trápne reči 🙄 normálne mu povedz, že je nechutný a trápny a nech sa tak už nevyjadruje ...ideálne mu to povedat pred niekým, nech pocíti hanbu ..

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
egonsk
18. feb 2024

cierny humor a sarkazmus ... to ma v povahe, s tym moc nenarobis.

gejb
18. feb 2024

Chalan ma koľko rokov? Tipujem podľa rečí tak 20 maximálne...zjavne mu nedochádza ze nie je na pive medzi kamarátmi ale s partnerkou. Ak si jeho prvá tak sa to vie este odnaucit.

viestta
18. feb 2024

Mate rozny zmysel pre humor. Keby mal inu partnerku, mozno by ten jeho humor a tazky sarkazmus vzala uplne bez problemov. Tebe ostane len si to s nim vykomunikovat. Jeho humor sa nezmeni, ale mozno si bude pred tebou davat pozor

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. feb 2024

My si celkovo rozumieme, aj sa veľa nasmejeme, ale asi nie som až tak zvrátená ako on. A ani nepoznám, že by nejaká žena bola. Sa mi to nehodí k ženám. Ja som práveže skúšala mať tiež také vtipy ako on a jeho to vždy potešilo. Takže asi sa mu fakt taká komunikácia páči. Akurát si neviem predstaviť, že by som mu hovorila o sexe s jeho ocom. To mi už príde ďaleko za hranicou

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
18. feb 2024

Najhoršie vtipy sú za na tie na ktorých sa nikto nesmeje, len ich "autor". A toto je presne tá kategória. Nemyslím si, že by chcel spať s tvojou mamou, mať milenky-upratovačky, alebo tak. Ale časom by mi to asi mimoriadne liezlo na nervy, takže možno toto by bol pre mňa dôvod na zamyslenie sa, či som ochotná tieto "vtipy" počúvať dlhodobo. A pri každom vtipe by som mu povedala, že mi to vôbec neprišlo vtipné a pri opakovaní by som sa ho opýtala, či by to mohol prestať opakovať, že mi to príde trápne za všetkých, čo to musia počúvať. Alebo v pokoji sa s ním pobaviť, že je to mimoriadne TRÁPNE, čo perlí, že či si nevšimol, že každý sa akože zasmeje hahaha a v duchu si klepe po čele že či je kompletný...

marianarem
18. feb 2024

Ja si nemozem pomoct, mne ten vtip s mamou pripada smiesny :D Je to tak absurdne, ze keby mi to moj muz povedal, tak by som sa dost zasmiala. Ale teda on ma uplne iny humor. Aj to s tou upratovackou by som brala ako take doberanie. Ale zase keby opakoval niekolko dni to iste, to by mi uz asi tiez islo na nervy, resp. keby kazdu druhu situaciu stocil na takyto vtip.
Kazdopadne nemate rovnaky zmysel pre humor, za to nikto nemoze, no to by bolo u mna dost velke minus vo vztahu, lebo ja humor povazujem za dost podstatnu zlozku vztahu.