icon

Preplatíme 1 zubnú plombu ročne. Kúpite u nás čokoládu?

lubka686
31. okt 2011

Naša firma sa zaoberá výrobou a predajom čokolád a čokoládových výrobkov.Ak by ste sa stali našim zákazníkom,dostali by ste vernostnú kartu a "zbierali body"...po nazbieraní určitých bodov by Vám firma za vernosť preplatila jednú zubnú plombu ročne.
Stali by ste sa našimi zákazníkmi?
(p.s:firma je fiktívna, prieskum pre študijné účely)

liz_lemon
31. okt 2011

nie, je to blbost, vo mne to evokuje pocit, ze ta cokolada sposobuje zvysenu kazivost zubov, a kto by chcel mat pokazene zuby?

titkovamiriam
31. okt 2011

fuuu tak ja som coko maniak.no plomby mam len tri,uz dlhe dlhe roky 😉 kupovala by som cokoladu,ktora by bola kvalitná.Napriklad moje In su horka s mätou alebo orechami 😉 .aspon 70 percent kakaa

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
lenka3007
31. okt 2011

brrrr, nie, ked si predstavim, ze mam ist zubarovi, tak mam triasku a pri pomysleni, ze cim viac cokolady zjem, tym som blizsie k plombovaniu, by som ju urcite nekupila... takze odpoved je nie, nekupovala by som 😉

dada1212
31. okt 2011

tak to určite nie, neviem čo študuješ, ale z hľadiska marketingu by bola taká stratégia blbosť. a to kvôli tomu, čo už písali baby vyššie, že by mali pocit, že tá čokoláda spôsobuje kaz a plus ak zbiera zákazník body, tak kvôli tomu, aby získal za svoju vernosť niečo, čo ho poteší a teda neviem či by niekoho tešilo, že ak kúpi xxx čokolád vašej firmy, tak bude mať dosť bodov a pôjde trpieť k zubárovi.
ísť k zubárovi nie je odmena, ale skôr trest.

mamutka
31. okt 2011

ak budem mat dojem, ze je v nej dost kakaa a nie len umelina, tak si kupim, ak zachuti, kupim aj viac, ak nahodou nazbieram dost bodov na plombu a nejaku budem potrebovat, dam si ju urobit, ale zubara si radsej vyberiem sama 😅 ja by som nemala dojem, ze taka reklama by ma odradila od cokolady, odradi ma chut a zlozenie, nie upozornenie na pripadne kazy. Ved kazy sa robia ked si clovek necisti zuby dokladne a je jedno, ci jedol cokoladu, syr alebo ovocie.......ludia tiez neustale kupuju auta a jazdia na nich a pritom cumia kazdy vecer na spravy plne nehod....

kata13
2. nov 2011

cokoladu by som ochutnala a ak by mi chutila kupila aj viac krat, ale plombu by som nechcela. jedine ak by to bolo u mojho zubara.
ale tiez si nemyslim, ze by to bol dobry marketingovy tah 😉