Ahojte, tiež sa vám to už stalo, je mi to divné ale mám cca 3 mesiace nového priateľa. Skoro každý druhý deň niekam chodíme, niekedy ani nie ďaleko, niekedy ďalej ale zrazu zo dňa na deň sa mi prestalo chcieť chodiť. Ako keby som mala len chuť sedieť doma pritom nikdy som taká nebola, vždy som bola aktívna akčná. Nechápem tomu.
@melanta ja mám aj malého syna 4 ročného, a s ním je to niekedy náročné ísť na výlet, veď to všetky maminy poznajú. S priateľom ma baví chodiť ale zdá sa mi že v poslednom čase je mi lepšie ako keby doma alebo len tu na okolí mesta, že sa mi nechce ani tým autom prevážať. Nechápem tomu, keďže predtým som vždy rada chodila kade tade a čerpala nové zážitky
Možno je to len také obdobie
Ja nepoznám nič ako jarná únava. Ale poznám veľa ľudí,ktorí tým reálne každý rok trpia. Tak to proste môže byť "iba" únava. Takže trávte čas doma alebo len v blízkom okolí. A možno práve pri trávení času doma zistíš ešte viac, ako to s dotyčným funguje alebo nefunguje. Pretože zabaviť sa na výlete vie takmer každý. Ale zabaviť sa doma medzi 4 stenami, prípadne aj pri ničrobení - tam sa môže ukázať, či s tým človekom viete fungovať aj tak nazvem to obyčajne.
Ja mam vylety rada, ale ani mne by sa nechcelo 3-4 krat za tyzden niekam chodit..a teda neviem ci aj pracujes, ale ak ano, tak to sa ani neda. Clovek si potrebuje aj len tak povegetiti doma, nieco porobit, venovat sa sebe..
Kazdy druhy den niekam chodite, ani sa necudujem, ze ta to nebavi, to je casto.
Ani mne by sa nechcelo každý druhý deň chodiť niekam. To je moc často. Choďte von len v sobotu alebo v nedeľu. To by úplne stačilo.
Ani mne by sa nechcelo tak často chodiť po výletoch a to ani dieťa nemám.
Mne je aj raz za mesiac veľa. To kedy stíhate? Doma sa všetko spraví samo?
ja by som parafrázovala kapitáňa - čo je veľa to je dosť ...
@amelie2017 áno, normálne pracujem na ranné smeny. Veď to tak striedame že raz ideme bližšie raz ďalej ale budeme to už tak robiť ako baby hore písali raz dva krát do týždňa. V sobotu vždy a je
@januska12323 nie, prídem domov z práce o 15;00, idem pre dieťa do škôlky a porobim si čo mi treba
Buď vysavam, alebo dám prať, alebo skladám prádlo. Každý deň to mám rozdelené a to mám veľký rodinný dom ale pomôže aj priateľ a synček. Keď sa im chce
Mozno je to obdobie, proste si utahana viac potrebujes doma sediet...ja som odmietla aj Grecko mne sa proste nechcelo cestovat a dovolenka s dietatom... je maraton
To znamená že je taký ako ja, mňa to tiež prestalo baviť. Proste príde čas keď si uvedomelejší ľudia uvedomia že iste veci už netreba robiť. Načo? Mozem ist aj na kraj zeme a problemy idu somnou a tak ci onak je to jedno staci nejaky svoj okruh kde zit zivot pripadne sa prestahovat a spoznavat tam okolie ale nasilu niekam cestovat furt je zbytocne som tam nachodil na vylety ach jaj..
Nebaví ťa chodiť von alebo ťa nebaví chodiť von s ním? Pretože po 3 mesiacoch randenia, ak by tam "niečo" bolo, tak toto by nenastalo. Myslím si.