Prestáva ma baviť táto stránka pre mamičky
co to tu je za mamicky-predavavuce,same ohovarania a zavadzania,vyhrazania.prestava ma to tu bavit!!!!ako sa niektorí ludia chovaju,len ako koho oklamat,zarobit na úkor klamstva.nechapem....
..toto nie je len tu, na tejto stranke..je to vsade..o tom je skratka zivot...pekny, farebny, usmievavy...ale aj skaredy, tmavy, plny zloby..a ty mas na vyber , ktorym smerom sa vyberies..ja tu vzdy to co mi nevyhovuje preskakujem, ..ak sa debata blizi k urazkam, vzdy tam koncim..najdem si inu diskusiu, ..chodim tu vypnut, pokecat s kamoskami, ale aj po radu ,ak ju potrebujem..ak viem poradim...cize odporucam..nauc sa preskakovat a uvidis ako sa tu budes mat dobre 😉 ...lebo stale je tu kopec bab / ok, tak aj chlapov 😉 /, pre ktorych sa tu oplati prist 😉
Dakujem pekne za radu,viem ako to chodi,ale niekedy je mi z toho tazko.si zlata,nech sa dari 🙂
tak zase dalsia nova neprijemna skusenost,robim vymenu a dotycna so mna spraví špindíru,ze posielam špinave a staré veci,tak toto uz vrcholí z riadnou drzostou!!!!!mile predavajuce,kupujuce,mamicky je mi to luto,ale asi zabalim tento mini biznis,uz je toho na mna vela...musim pekne podakovat celej tejto zostave,co vytvorila tuto stranku,za to ze umoznuje mamickam "poupratovat"doma skrine po sebe aj po svojich ratolestiach,trosku si privyrobit a tak dalej,ale toto je uz silná káva,raz ma tu niekto otiahne o peniaze,raz kupim vec co moze ist do smetiaka,no a na koniec som aj ja ta,co predava špinavé veci a handry súce do smetiaka,tak klobuk dolu....
tak to tu ešte nebolo takto sa správajú maminky sú zákerné a zlomyseľné a potom ako vychovávajú svoje ratolesti ...
presne tak,retazová reakcia,no este ze sa mozem pochvalit,ja taka nie som.!!!!...ale nepovedz ty mne,poviem ja tebe,hovorievala moja babicka,su to tu riadne ovce...ja som mala taku skusenost teraz pred par dnami znova,s lilienka27,truba ako šlak,hnusna arogantna a uplne drzá...bolo mi z nej špatne!!!
skus si najst nejaku temu kde si najdes mamicky ktore ti budu vyhovovat. tato tema nema ziaden pozitivny prinos, preto sa zamkne.

@martina21fly tak tak...bohuzial.Zmenilo sa to tu velmi