icon

Preverenie listov v azbuke

23. máj 2025

Zdravím. Hľadám ukrajinku, ktorá vie slovensky alebo naopak slovenku, ktorá hovorí ukrajinsky
Viem preco pisem anonymne..kvôli istym neprajnym ľuďom.... . Napisala som listy niekomu z Ukrajiny, koho veľmi ľúbim a je pre mňa liek a terapia.. prvykrát som písala v azbuke. S textom mi pomohlo chat gpt.
Ale rada by som si to uverila u slutocneho cloveka ci je to spravne.
Ozvite sa mi sem prosim a ja vam Fotky listov poslem do spravy. Dakujem.

autor
23. máj 2025

Pardon za chyby . Overila o skutocneho cloveka

martinmmartin
23. máj 2025

Z tvojej prosby krici red flag ze ak ti teda niekto pomoze uz sa ta nikdy nezbavi a tie litane bude mat furt v inboxe. Daj si to prelozit za prachy a mas to kosher , vsetci budu spokojni

autor
24. máj 2025
@martinmmartin

Z tvojej prosby krici red flag ze ak ti teda niekto pomoze uz sa ta nikdy nezbavi a tie litane bude mat furt v inboxe. Daj si to prelozit za prachy a mas to kosher , vsetci budu spokojni

@martinmmartin absolútne Nerozumiem tvojim slovam.

ekira1
24. máj 2025

Píše, že toho, čo ti to preloží budeš stále otravovať novými a novými dlhými ľúbostnými listami. Daj si to preložiť za peniaze u profesionálov.

autor
24. máj 2025
@ekira1

Píše, že toho, čo ti to preloží budeš stále otravovať novými a novými dlhými ľúbostnými listami. Daj si to preložiť za peniaze u profesionálov.

@ekira1 nie je to ziaden lubostny list. Je to podakovanie a ocenenie si niektorych ľudí a je to jednorazová prosba

cacianka
24. máj 2025

U nás v práci je veľa ukrajiniek, hovoria dobre oboma jazykmi, jednu poznám viac - robí aj odbornejšiu prácu, tak by nemala mať problém. Kľudne mi pošli ip

ekira1
24. máj 2025

Tak poďakovanie a ocenenie niektorých ľudí.

natalyya
26. máj 2025

Ja ti viem pomoct

autor
27. máj 2025
@natalyya

Ja ti viem pomoct

@natalyya jej dakujem. Napíšem ti spravu