icon

Prípad Anety Rodovej

27. feb 2025

Čo si myslíte o prípade Anety Rodovej z ČR ktorá údajne mala spáchať samovraždu? Dokument je momentálne na Netflixe.

henii
27. feb 2025

Ja som síce ešte nevidela film ale počúvala som podcasty... Osobne si myslím, že sa človek nedokáže sám dobodať 13x

79viktoria79
27. feb 2025

tiež mi to príde skôr,, že ju niekto zabil,ten priatel aj kamoška sa ani nechceli zúčastniť natáčania,kto vie prečo

liska010
27. feb 2025

pripad poznam dlho a vzdy som bola za to, ze o samovrazdu neslo, na dokument som sa tesila, mam rada true crime 🙂 ale popravde ma skor presvedcil o opaku, ze o tu samovrazdu mozno aj islo.. samozrejme bodnutie 13krat je zvlastne a nepohybujem o tom, ze vysetrovanie zo strany policie neprebehlo uplne bez chyb, na druhu stranu Aneta uzivala aj ked v malych davkach ale dlhodobo drogy, pred navstevou baru letela z Dominikanskej Republiky s niekolkymi prestupmi (myslim, ze 36 hodin?), v Dominikanskej bola s priatelom (ktory mal aj inu partnerku ako ju) a ich vztah sa na dovolenke nevyvijal tak ako si Aneta predstavovala a mali nezhody - cize jednak vycerpanie z dlheho cestovania, ihned navsteva baru, drogy, nezhody s partnerom.. hlavne to vycerpanie a drogy nemuselo byt najlepsie kombo.. no a navyse aj napriek tomu, ze sa detektor lzi neda brat ako relevantny dokaz a u sudu neobstoji, tak treba podotknut, ze Katerina aj Ahmed testom obaja presli, co by bolo fakt obtiazne pokial by klamali :D vela ludi kritizuje, ze nevedia kde je srdce, ale tato informacia je zverejnena v dokumentoch od policie ČR, vzorka zo srdca bola odobrana, srdce chvilu uskladnene a časom zlikvidovane ako nebezpecny biologicky odpad (co je bezna prax).. zaroven si myslim, ze maminka Anety mala dceru dost zidealizovanu.. opisuje ju ako slusne a dobre dievca, na druhu stranu Aneta brala pravidelne drogy, chodila s priatelom, ktory mal inu partnerku a stykala sa s ludmi ako Katerina a Ahmad (ktory mal inu zenu a dve deti pritom chodil s Katerinou).. no neviem, asi nechcem posudzovat slusnost, ale nemyslim si, ze slusny clovek sa pohybuje v podobnych vodach a styka s podobnymi ludmi.. v kazdom pripade, ci uz islo o samovrazdu alebo vrazdu, Anete to uz zivot nevrati.. mrzi ma, ze maminka nema pokoj na duši a moc jej ho prajem, ale otvarat pripad je za mna znovu pred sudom je uz zbytocne. ale kto vie 🙂 inak zaujimava vec je aj to, ze v jednom z dokumentov sa pise o tom, ze v pripade uznania, ze doslo k vrazde, bude vyplatena poistka za Anetu. aj ked si nemyslim, ze by to maminka robila pre peniaze, kedze vo viacerych podcastoch uvadzala kolko penazi ci uz do filmu, vysetrovani investovala.. v kazdom pripade to stoji za zmienku

larisa
28. feb 2025

Ja som to tiež videla na netflixe a myslím, ze ju zabil ten priateľ tej kamarátky . A potom to akože spravil ďalšie rany ako že samovražda, ale skutočne smrteľne rany musel on. Predsa keď sa človek chce zabiť tak len raz sa bodne a nie vytiahne nôž a znova a znova sa bodne predsa to nejde pretože to musí veľmi, veľmi bolieť. Je až neuveriteľné ako mu ta vrazda tomu chlapovi prešla. A otázka prečo sa ta kamaratka a ten chlap nechceli zúčastniť nakrúcania ? Ale na druhej strane ak by bola slušne dievča tak sa nebude stretávať takými ľuďmi ako je ten chlap s priateľkou v tom byte. Ale je záhada že stratili Anetine srdce to je ako toto možné. Celé je to divne. Je mi ľúto Anetinej maminky žiaľ život už Anete nič nevráti.

petracandle
28. feb 2025

@larisa to je síce pravda, ale nie keď je človek zdrogovaný. Zdrogovaný človek v "rauši" necíti bolesť..sú známe prípady keď si "feťák" rozpáral brucho a vyberal črevá, pričom my triezvy by sme kričali už pri obyčajnom porezaní prsta..musíš posudzovať okolnosti a nie brať všetko podľa seba

Edit- je bežná prax, že sa zlikviduje nejaký orgán ako bio odpad, ale to srdce mali a vzorku stále majú

autor
28. feb 2025

@henii tiez si myslim ved to je blbost

karolinakr
28. feb 2025

Akurat včera davali na Stv Krimi pripady a niektore vraždy pachateĺom proste prejdú..nie je ich veĺa, ale občas maju vrahovia " šťastie"

namina
28. feb 2025

@petracandle ale to co popisujes nie je pri kokaíne

suzzi7
1. mar 2025

@liska010
@liska010 tiež je zaujímavé ze nikto s kamarátov sa nechcel zúčastniť žiadneho rozhovoru proste nič , aj ten jej priateľ zmizol bez stopy veľa otáznikov…. Snáď sa podarí zistiť pravdu aj keď asi nemožné

adriana19771977
9. mar 2025

Urcite nie

ada715
5. júl 2025

ja som vcera videla dokument na Netflixe a popravde, po tom dokumente nadobudnete pocit, ze si to mohla sposobit sama....tak nejak to z neho vyznieva. Ja som si potom pozrela este na youtube par videí o tomto priapade, aj jeden rozhovor s reziserom spolu s maminkou Anety, a ten mi prisiel vypovednejsi ako cely dokument. Spomenuli v nom tolko nezrovnalosti, ze som zacala chapat, preco to pani Rodova doteraz nenechala tak a patra na vlastnu past. Neviem, cely ten pripad znie podivne.. az po uplne zakladnu vec - mohlo sa to vobec stat tak, ze si ublizila sama? Aneta sa vraj v ten den vratila z Dominikanskej republiky, cestovat mala az 30hodin! do Nemecka, do Viedne, odtial do Brna a Prahy.....mala 23rokov, ok, vtedy ma clovek este vela energie ale aj tak....po takej dlhej ceste sla este zurovat do rana, potom este ostala sama sediet za stolom, aby si minutu po tom ako odisli do spalne zasadila sama 13 ran?? z toho dve smrtelne do srdca a jednu do pluc.... ten Ahmad niekde spomenul, ze ju nevedel zastavit, lebo bol predsa tiez zraneny (mal jeden povrchovy rez ruky!). Ale ona mala energiu zasadit si 13 ran a este prebit velkeho chlapa?! ...tu nieco smrdi....Ked si len vezmete, aky sok dostane telo, ked sa len omylom trochu porezete pri krajani zeleniny, staci malilinka ranka, ako to boli a ako ta bolest na chvilu cloveka paralyzuje... a ak tolko ran, preco nebola krv po celej kuchyni, ked navyse zapasili a snazil sa jej noz vytrhnut?