icon

Prípady, ktoré nám nedajú pokoj ani po rokoch

namina
3. jan 2025

Baby, ktorý prípad vám aj po rokoch vŕta v hlave, čo sa mohlo stať danej osobe ? Mne Viola a tá baba z hotela Cecil

Strana
z9
mameha7
3. jan 2025

@namina prípad Violy Macákovej a Elisy Lam je predsa už vyriešený. Ja zvyknem pozerať na Netflixe seriál Unsolved mysteries, tam sú naozaj nevyriešené prípady.

kvadrinkaaa
3. jan 2025

Judita a Tomáš

mameha7
3. jan 2025

@kvadrinkaaa aj ten prípad je už vyriešený. Jej rodičia iba umelo vytvárajú bublinu, že to nebola ona. Tie ich argumenty sú smiešne.

elli333
3. jan 2025

Z nasich Judita a Tomas. Zahranicne napriklad Jonbennet to uz sa nikdy nedozvieme ako to bolo, mozme len hadat. Takisto Maddie.

morusha
3. jan 2025

@mameha7 Ako je vyriešený prípad Violy? Kto je vrah?

mameha7
3. jan 2025

@morusha prípad je uzavretý ako samovražda

zuzika87
3. jan 2025

Prípad bol vyriešený ako samovražda hoci nik ani rodičia tomu neveria akoby si takéto zranenia mohla spôsobiť sama...

rude_baby
3. jan 2025

Daniel Tupý

h2
3. jan 2025

@mameha7 Violin prípad nie je vyriešený, je len uzavretý. Kto chce veriť tomu, že to bola samovražda, nech tomu pokojne verí. Ja neverím.

mameha7
3. jan 2025

@h2 Je to pokojne možné. My sme ju nepitvali. Mala zranenia, ktoré spôsobil pád z výšky a pred smrťou sa lúčila s ľuďmi z okolia. Už bolo veľa takých prípadov, ktoré vyzerali na 1 pohlad ako vražda, no nakoniec ich uzavreli ako samovraždu, lebo tomu nasvedčovali všetky okolnosti a zranenia. Tento prípad konkrétne nafúkli médiá, lebo to bola krásna úspešná žena.

mameha7
3. jan 2025

@rude_baby aj tento prípad je už na hranici vyriešenia. Vrah je už známy.

ivik4
3. jan 2025

Co sa tyka Judity strasne by som jej chcela vidiet do hlavy alebo co take jej povedal ze ho tak velmi zmasakrovala . Mne je to dodnes velmi luto 😭
A ona ochvilu slobodna, s novym zivotom

h2
3. jan 2025

@mameha7 Podľa toho, ako píšeš, usudzujem, že si zrejme "od fachu", čo ja nie som, takže ti nejdem protirečiť. Violu som osobne nepoznala, ale máme spoločných známych. Nikto z nich neverí verzii "samovražda". (Čo, samozrejme, neznamená, že to tak nemohlo byť. Ale pravdu sa aj tak nedozvieme... 😟)

patus_2
3. jan 2025

Možno menej známy prípad Timey, ktorá zmizla v roku 2002. Alebo ten chlapček, neviem meno, ktorý sa hral s bratom pri bytovke, ale vrátil sa iba jeho brat.

mameha7
3. jan 2025

@ivik4 jedna časť podcastu Vražedné psyché je venovaná Judite. Profesor Droba to označil za skratové jednanie. Vraj je psychicky zdravá. 😃 Tesne pred Tomášovou smrťou si Tomáš robil selfies s jej mobilom, kde on s úsmevom jedol jablko. Odfotil aj Juditu, ako niečo pripravuje na kuchynskej linke a bol tam aj ten inkriminovaný nôž. Musel ju niečím naštvať, niečo našiel v jej mobile, čím ju vytočil. Podľa mňa si prezeral foto v galérii a niečo tam našiel, čo neskôr vymazala. Ona sa nasrala, schmatla ten nôž a bolo...

ivik4
Autor odpoveď zmazal
rude_baby
3. jan 2025

@mameha7 ale ja nerozumiem tomu tutlaniu, zahmlievaniu, odvolávaniu sa ...

marcellka32
3. jan 2025

Naďa, ktorá zmizla bez stopy...nenašlo sa telo, odišla z domu, a už jej 5 rokov niet

ariannazara
3. jan 2025

Mne madeleine co sa s nou vlastne stalo.

ariannazara
3. jan 2025

@marcellka32 hej, nooo toto je tiež zaujímavé to už 5 rokov? 🙄

nominativ
3. jan 2025

August 88 a stratený 5 ročný chlapec v Púchove.

zojazoja
3. jan 2025

@nominativ toto si pamätám. Vtedy v škole bol prísny zákaz, aby sme my deti chodili samé domov z družiny a zo školy, čo sme dovtedy bežne chodievali. Museli pre nas chodiť.

h2
3. jan 2025

@marcellka32 Na Naďu myslievam aj ja. Ale u nej je, bohužiaľ, jasné, čo sa stalo. Až na to, že telo sa nenašlo.

marcellka32
3. jan 2025

@nominativ moja mama je z Púchova, vtedy to otriaslo celým okolím....pre mňa záhada, ale ..videla som video, kde chlapca po 30 rokoch videli v USA dospelého (identifikovali ho podľa kresby ako by mohol vyzerať ako dospely), no všetko sú to len dohady.....ale mi vŕta hlavou, to ho uniesli a hneď zavliekli do USA?
Ja som videla raz na nemeckom kanáli v tv relaciu (niečo ako pošta pre teba), kde si bohatí nemci chodili brat deti od chudobnej mamky v Portugalsku/Brazílie...tie deti vychovali nemeckí rodičia, mali lepší život, ale keď vyrástli, zacali hľadať svoju skutočnú matku a o tom bola celá relácia....revala som celý čas, keď matka uvidí svoje dieťa po 30 rokoch (ktoré dobrovoľne dala preč aby sa malo lepšie)

marcellka32
3. jan 2025

@h2 neviem čo je s Nadou, vieme čo jej bolo, ale keďže nie je telo.... sedávala som s ňou v ZŠ v lavici, preto sa ma to silno dotýka

andreafa
3. jan 2025

Paulína Hubočanová, neprišla po dcérku do škôlky. Našli ju o 4 mesiace v lese. Otec malej, neprešiel detektorom lži, a do roka mal inú ženu aj dieťa. Dcérka, pomaly už dospelá žije u rodičov jej mamy. Malá bola spolužiačkou mojej dcérky, stále mi to vŕta v hlave :(

h2
3. jan 2025

@marcellka32 🥺 To mi je ľúto. Ja by som dala ruku do ohňa, že odišla spáchať samovraždu, najpravdepodobnejšie sa išla utopiť do Dunaja, asi preto sa telo nenašlo.

zeldia
3. jan 2025

@h2 o aký pripad ide? Nespomínam si na Nadu.

januska12323
3. jan 2025

Väčšinou je najpravdepodobnejšie riešenie naozaj tak. Ja by som len chcela vedieť čo sa stalo maddie aj keď myslím, že to boli rodičia.

basulaak
3. jan 2025

@ariannazara jej rodicia su vrahovia, podla mna samozrejme. Ich rec tela a vyppvede boli krasnym prikladom ako sa sami usvedcili. Aj tie psy trenovane na zachytenie stopy mrtvol v apartmane a aute co vystrajali. Matka anestezilogicka ak sa nemylim. Podla mna si nadrogovana sposobila uraz hlavy za sedackou pod oknom a vykrvacala a zomrela a rodicia jej telo drzali najprv v tej skrini kde psy identifikovali pach mrtvoli a potom v prenajatom aute.

Strana
z9